Отговори на тема
 Шибидах на модела от 1996-та 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru OBK 2012 3.6R, XV 2018 2.0
Телефон: 0888528635
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Моето е комби с двата шибидаха варианта, но предния не се отваря. Преди малко огледах едно паркирано пак същия модел (Legacy II) само че 2,5 мотор и автоматик и педния шибидах беше отворен (с леко повдигане в задния му край). Доколкото успях да огледам вътре конзолата за управление е еднаква (тази на тавана отпред която е) Та се чудя дали някой може да каже наистина ли има варианти с отваряне и с неотваряне :)

Мерси

Пет Сеп 18, 2009 1:32 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 76
Автомобил: Subaru Legacy
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей колега!
Мойто е 2001, но не мисля че има съществена разлика в шибидаха. По скоро има проблем с предния ти люк. Той се отваря нагоре от задната му част, а задният се преплъзва и отваря дупката в покрива. :) Не виждам смисъл японеца да прави люк, който да не се отваря! Пробвай леко да му помогнеш докато се отваря. При мен като натисна бутона за отваряне първо се вдига предния люк, ослушай се за шум от моторче. Късмет!

Пет Сеп 18, 2009 1:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru OBK 2012 3.6R, XV 2018 2.0
Телефон: 0888528635
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ми аз от 13 месеца го карам и всички ми казват че залепен. Интересното е че на конзолата изобщо нямам копче за отваряне. Ясно ми е че ако има ракова то ще е само с повдигане на задната част. И понеже досега знаех че неможе а днес видях на друго подобно отворен та ми стана интересно :)
а при теб къде му се намира бутона за отваряне? Защото при мен има два бутона, но те командват само втория шибидах - дали ще е нацяло отворен или ще е повдигнат отзад. Данеби да трябва някаква клавишна комбинация да използвам? :)

Пет Сеп 18, 2009 2:02 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 76
Автомобил: Subaru Legacy
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Това ще рече че разлика има :) При мен е само едно копче на тавана на предните плафончета над огледалото. В едната посока отваря като започва от пред назад. Като отвори предния люк спира и ако искаш и задния натискаш пак в същата посока, отваря задния и то маи пак на 1 или 2 пати не помня точно. После затварянето е по обратния път отзад напред. А колкото до залепянето е напълно възможно ако е имало теч да е бил залепен и силиконизиран :( Понеже съм доста нов собственик още не мога да ти кажа дали има вариант само задния да се отвори, но според мен не е възможно, така че невярвам и комбинации да помогнат ;)

Пет Сеп 18, 2009 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема