Отговори на тема
 Цени на ремонти по Legacy III (1999-2006?) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

ориентирал съм се вече да взема Легаси 2.5 (ако намеря ръчна) 1999-2002г, комби, но преди да скоча искам да поразуча и за цени по ремонтите?
Та, може ли някой да ми каже колко струват (възможно най-точно) тези неща (и ако се сетите още нещо):

смяна на ангренаж с ролките и масло и въздушен филтър
    смяна на ремък на климатика и допълване на климатика
    смяна на въздушните възглавници на окачването с пружини/амортесьори
    смяна на съединител (при ръчна и при автоматик, тъй като не зная каква ще е още)
    смяна на шарнири; биалетки; недай си боже - карета; кормилни накрайници; ???(по окачването и отдолу незнам какво се троши, но това ми дойде първо на ум)

като цяло искам да съм подготвен колко пари ще ми излиза поддръжката, за да не лапна после сапа на лопатата докато си бия главата с нея :)
благодаря много на всички и дано има някой, който може да ме ориентира за цени...

(п.п. гледах вече viewtopic.php?f=4&t=276 но това са само за 2.0 двг)

Последна промяна valqk на Вто Окт 13, 2009 9:42 am, променена общо 2 пъти

Пет Окт 09, 2009 11:39 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема