Отговори на тема
 Субару Легаси от Швейцария 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 174
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
скоро си поръчах и си купих субару легаци от Швейцария. Разбира се на "сляпо" без да я тествам, просто по думите на познат който живее там и вкарва коли.
Колата е 97 г., 2,5л, 150 коня,автоматик, с много екстри - климатик, 2 еърбега, 2 шибидаха, има система която надува амортисьорите и колата ства по висока, някаква система против занасяне за през зимата, кожен салон.
Вчера ходих да я видя в автокъщата и останах леко притеснен - на много детайли по двигателя, окачването имаше доста ръжда, по ауспуха, диференциала, задната стабилизираща щанга, по винтовете, дори и по дисковете на спирачките - отпред и отзад. Хубавото е че поне по купето имаше само на места където е леко чукната.
Искам да питам това нормално ли е за Субару внесено от Швейцария.

И следва вечния въпрос: в кой сервиз бихте ми препоръчали да я закарам за първоначално обслужване - смяна на масла, ремъци и т.н.

Предварително благодаря за съветите

Вто Авг 07, 2007 6:39 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 200
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей и добре дошъл.
За ръждата - мисля че е нормално за коли от Австрия и Швейцария да имат ръжда от долу защото при тях предимно ги карат на сняг и влага а и ако слагат луга няма начин да няма ръжда. Ръжда няма на коли от Италия!!! За сервиз аз бих те пратил при Митака - след разклона на старото шосе за Банкя на 100-на метра в ляво в двора на завод, има бариера, а ще видиш и табелите.
Не се притеснявай предварително може всичко да си е ОК. :D

Вто Авг 07, 2007 10:21 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Благодаря за отговора, дано всичко е ОК

Вто Авг 07, 2007 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1187
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Много ме плашат амортисьорите и двигателя. За другите работи много да не ти пука. Мойта е от Италия и задната щанга пак ми е цялата в ръжда.

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Вто Авг 07, 2007 4:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Благодаря за отоговорите.
Наистина щях да отида в този който е по към Банкя, значи има и друг който е преди това.

Сря Авг 08, 2007 10:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема