|
Страница 1 от 1
|
|
Бандажна гума за Легаси ?
| Автор |
Съобщение |
|
quietriot
|
Здравейте колеги, понеже съм на газ и съответно резервната гума ми е в багажника и ми заема повече място отколко ме кефи, а често ходя за риба, карат се лодки, мотори , а бе почва едно редене заеби  , та питането ми е има ли на размер 205/50/16 бандажни гуми, сещате се от тънките като на голфове, пасати и тн , да икономисам място е идеята. Вчера видях едно Фори с монтирана гума горе на багажника , и това е идея ма с какво се хваща гумата за напречните греди??? Ще съм благодарен за мнения , препоръки , съвети и решения и кое къде се продава разбира се или кой стругар го прави  Лек ден на всички.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 8:50 am |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
Резервната гума на твоята кола, заводски е точно от тънките. Ако си с пълноразмерна, значи е сменявана... Купи си по някоя от обявите - има доста англичанки за части... Относно монтажа на покрива - най-евтин вариант е да ти направят напречни греди за твоята кола, които ще можеш да ползваш, както за гумата, така и за багажни кутии и т.н. Ако искаш, звънни да ти обясня къде ги правят по поръчка... 
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 9:20 am |
|
|
|
quietriot
|
|
А направо купувам от тънките гуми от някой и тая в мазето, греди имам и аз , ма не съм ги слагал още щото нямам кутия, при колегата със стелките има много богат избор на кутии на прекрасни цени , аз ще трябва да вземам заради сомките пръчки , ма ще е по натам, че много неща станаха накуп.
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 9:30 am |
|
|
|
quietriot
|
Васил има ма е в Тетевен, а е голяма за куриер, ако някой има по София да казва  .
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 10:19 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Имай в предвид, че е малко сложен въпросът с по-малка резервна гума. Вече знам за няколко случая на прецакани коли от слагане на малка резервна.
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 10:29 am |
|
|
|
quietriot
|
BAlexandrov написа: Имай в предвид, че е малко сложен въпросът с по-малка резервна гума. Вече знам за няколко случая на прецакани коли от слагане на малка резервна. е висичината на борда трябва да е колкото на 205/50/16 колкото са на другите гуми или като го смятам са 10,25 см , за да няма зор по диференциалите от разлика във височините на гумите.
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 10:49 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
| Пет Ное 12, 2010 10:58 am |
|
|
|
quietriot
|
следобеда ще ги премеря колко са на диметър
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 12:54 pm |
|
|
|
quietriot
|
мерих я, прав си 60 см е , ако патерицата е 58,5 см както пише Васил незнам колко е удачно да се ползва освен ако не е за малко. Засега оставам на стенд бай за този идея, ма пък защото тогава я слагат на Легаси японците, те тъпи ли са? Някой с разумно обяснение? 
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 7:50 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|