Отговори на тема
 Информация за Subaru Legacy 2.0 1994г. 
Автор Съобщение

Постове: 11
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Моля за малко помощ.
Никъде не можах да намеря малко по подробна информация за Legacy 1.
Или някакво сравнение между първа и втора генерация от модела ( до 1994/от 1995г. ).
Идеята е такава:Трябва ми кола 4х4.Здрава,сравнително голяма и издръжлива на лек off road (макадам),че имам една виличка в една вилна местност до Варна.
Спрях се на Subaru Legacy и по точно на първа серия.По цена нямат голяма разлика с втора.
Чувал съм,че Legacy 1 са по издръжливи.Моля да не ми се сърдят феновете,но това съм чувал.

Ако някой може да ми намери или сподели малко информация ще бъда много благодарен.

Търся си по евтина кола на която ще сложа и газов инжекцион.Знам ,че много от вас не одобряват ГИ на такава кола,но до това води ограничения семеен бюджет.

Спрял съм се на това: http://www.cars.bg/u160200
И трябва да взема решение до няколко дни какво да правя.

Благодаря предварително и моля ако съм обидил някой с моето невежие около марката да ме извини.

С пожелание за приятен и успешен последен ден от уикенда:
Владо Василев

Нед Май 15, 2011 8:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 489
Автомобил: LEGACY 2.0 1993/ 2.5 2005
Телефон: 0898550848
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей колега аз имам такава кола и съм много доволен от нея но тази на снимката няма климатик.

Нед Май 15, 2011 5:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега, аз продавам моята която е в много добро техническо състояние и цената е добра защото спешно ми трябват пари и искам да си взема по-малка. Не е комби но пък и цената е различна. Автоматик.
http://www.cars.bg/u366456

Сря Юни 08, 2011 3:59 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега - тоз дето продава колата доста послъгва - написал с големи думи - КЛИМАТИК, а снимката от двигателния отсек - липсва компресор, тръби високо и тнт. Потърси за 2.2 или виж обявата на колегата. Таз обява дето си дал линк много ми се виждт 3800 за кола без клима - трябва е в перфектно състояние - ама наистина перфектно!!

Сря Юни 08, 2011 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 221
Автомобил: Smart for Four EQ Hyundai Kona EV
Телефон: 0887 93 70 90
Рейтинг: 99
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей "кандидат Колега"
Виж аз карам Легаси втора генерация и засега съм много доволен, със газов инжекцион съм- върви си идеално на газ (разбираемо е със тея цени на бензините да пойскаш и газ). Моят съвет е вземай това което ти харесва на теб, но мое скромно мнение е че за тая която си показал на линка -3800 са си множко парици. Успех със правилният избор :smt023

Съб Юни 11, 2011 10:29 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема