Отговори на тема
 Нямам думи 
Автор Съобщение

Постове: 49
Автомобил: Forester 2.0 AT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите,искам да споделя какво се слу4ва в БГ.Гледам си аз обяви от Мадрид и си харесвам едно Легаци 2.5АТ,2001 година,комби с газов инжекцион-цена 6890лв.На снимките-слън4ак.Викам,4акаи да го пробвам,звъня,казвам"Виж какво,пи4 имам 6000лв,ако си навит-утре го взимам".Оня вика айде,даваи ги тия 6000 и го взимай!Не6то ме жегна-викам си,като в оня виц Иван4о вика на Марийка-Марийке,хаиде да се е..м,а тя му вика Ееее Иван4о,какъв 4овек си-с една дума ме кандардиса!На другия ден пра6там един приятел да я види-автокъ6тата е А.ЕМ.ДЖИ-Ауто,Горубляне.Отива колата няма ток-не могат да я запалят,криво-ляво палят-таблото свети,като стрелби6те,това аербеци,4ек-ин,вси4ко.Лявата врата-боядисвана,ама от мъглата-стъкло,уплътнения,вси4ко дроб.Вдигат капака-един ремък го няма!!!Каде е ремъка?Ами ние сменяхме тука ролка,ама ремъка го няма6е в магазина и затова?!Отделно пи6е в обявата 126000км РЕАЛНИ??!!!Ни сервизна книжка-ни дявол,колегата ми звани-вика тоя кубрик е поне на 300000км,6тото волана му все едно ми6ки до яли и кожата в купето дроб,абе въоб6те-ужас!!!Та искам да кажа с две думи-ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!!!Не може така,бе хора!Да не са ни хва6тали с капани на Вито6а,аиде малко 4увство за отговорност!Балъците умряха!Работата е ясна-6те се ходи до Европа да се избира не6то 4итаво!Ами това е-олекна ми!

Съб Сеп 17, 2011 1:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 81
Автомобил: Subaru Legacy 2,5i Aвтомат 2001 г
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
що не видиш едно дето се продава тук във форума .. Пак е с гас и за по-малко пари , а си сигурен ,че е гледано и има история.
Аз ако можех сега щях да си купя кола от БГ собственик, щото моята перфектна швейцарка 2001 г ми излезна 8 и после 1,2 к обслужване 1,2 к газ и после се почнаха едни и последните 5 месеца съм по около 300 лв на месец назад .... Ти си знаеш де ,но вземи под внимание това което ти казвам..... болен опит дет се вика....

Съб Сеп 17, 2011 1:45 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 49
Автомобил: Forester 2.0 AT
Нов фен
Отговори с цитат
Гледах го,но ми се видя поуморено,а и май_май 6те ска4ам в Аутбак 3.0АТ

Съб Сеп 17, 2011 1:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Изобщо не се учудвам, може да се случи не само в автокъща (къдео са едни от наи големите измамници) но може да се случи и ако купуваш от собственик.
За радост повечето собственици на СУбару са нормални хора с чувство за отговорност!
Аз лично бих те посъветвал за кола от европа ;-) 5м. х300лв. на месец са 1500 лв. дори и да се наложи да ги даваш, ще знаеш че колатати поне е на реални километри.
Зависи как е карана но едни 200х. не са проблем за такъв автомобил, както и за салона освен ако не са се возили прасета!

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Съб Сеп 17, 2011 1:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 161
Автомобил: LEGACY B12 2,5 Limited
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Един съвет и от мен трудно е да намериш запазена кола в бг. те се продават още от автовоза.
А още по трудно е да намериш субару.Говорил съм с търговци и ми казват че няма търсене в бг. и за да изкарат некои лев от субару взимат такива уморени кошове дето в пакет с други 10 коша им се ловят 200-300 евро.
И ти избираш или взимаш кош и почваш да наливаш или губиш повече време за търсене на вън.
Успех.

Legacy B12 2,5 limited
Когато доиде страха си отива живота.

Пон Сеп 19, 2011 6:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 21
Автомобил: Legacy GL, 2000, 2.0, MT
Нов фен
Отговори с цитат
За мен няма значение от къде я вземаш просто трябва да ти легне на сърцето и да не правиш компромиси със себе си.

Относно чуждоземско и там са хора и там пипат.

Така ме бяха кръстили в Германия преди 10г. че свят ми се зви с едно Пежо.
Ако е от вън да е леко блъсната е най добре. Като е ударена не наливат пари в нея и не правят глупости.

Сря Сеп 21, 2011 11:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 124
Автомобил: Subaru Outback, and Legacy Limited
Телефон: 0899598383
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Работата е на късмет ,и аз като взимах легасито имах проблеми с тия същите от горубляне ,ама поне имах малко опит и наблюдения от покупката на аутбека преди това ,и въпреки всичко след като купих слънцето ми се наложи да и сменям гарнитури и лагери ,така че Късмет и очите на яйца да няма после главоболия.Успех :smt136

Сря Сеп 21, 2011 7:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема