Отговори на тема
 Покупка за Легаси . Съвети ? 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: Рено Кабрио
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет колеги . От скоро се замислям за покупка на Субару но финансиите малеят доста . Знам че са скъпи колици за потдръжка , похарчват доста ,но на мен ми трябва кола 4х4 а не обичам джиповете . Та изпадна ми един екземпляр . Субаро Легаси 94 година 2.2 ,абс , клима , подгрев ,ел съкла /огледала комби с газова и нови зимни гуми доста ма доста тънко . Колата е автомат . Притеснява ме това дето го пише на километража 360 000 км . Което изгледа плашещо .

Та колко са издръжливи специално тези мотори ?
Автомата по спецялна потдръжка иска ли ?
Разход 15 газ с АГУ нормално ли е ?

Колата небеше палена година сложих и акумолатора от реното и запали ,малко тресеше което според мен е нормално и след това утихна работата .
По специфично да кажа за колата незная за сега се занимавах само с рено . Гнила е не малко но имам добър помощник които ще помага или по скоро ще я направи .
Утре сиг пак ще ходя да я гледам . Какво по конкретно да гледам по нея ?
Пак казвам колата ми трябва първо защото е комби а ми тряяя просторна кола второ, защото е 4х4 при мен снегорин неминава асфалт няма . А за да стигна до мястото без асфалт качвам баир да кажеме с над 30% наклон .
За проходимост знам че пак са стабилни но, кажете вие като притежатели какво по конкретно да гледам преди да се набутам да я зема .

Вто Окт 04, 2011 12:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По принцип километрите не са никакъв проблем, въпросът е колко от тях са на газ и с каква газова, автомата е безпроблемен - но всичко зависи как са се грижили за колата, провери си двойното и задния дифф за шумове, виене и претрисане и дали си работи всичко и ако парите те уреждат я вземай. Не очаквай чудеса - с проходимостта без съответните гуми, дори може да се наложи да я повдигнеш като чувам как и се пише.

Вто Окт 04, 2011 12:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: Рено Кабрио
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
proscrip написа:
По принцип километрите не са никакъв проблем, въпросът е колко от тях са на газ и с каква газова, автомата е безпроблемен - но всичко зависи как са се грижили за колата, провери си двойното и задния дифф за шумове, виене и претрисане и дали си работи всичко и ако парите те уреждат я вземай. Не очаквай чудеса - с проходимостта без съответните гуми, дори може да се наложи да я повдигнеш като чувам как и се пише.

Какво ще рече 2ното .
Още един въпрос .
Колата ползва 4х4 по нужа по някакъв начин само се активира . НО има едно копче при подлакатника което е да пуснеш 4х4 да си работи постоянно .
За проходимост неочаквам много но трябва да е повече от 19ската кабрио която е с спортно окачване и е доста смъкната . По въпростния черен път про внимателни каране никаде незакачам . Няма да е мноо зор . Но все пак ще го има . На автомата четох някаде, че му се сменя масло маи и някакъв филтер се миел ?

Вто Окт 04, 2011 12:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега, провери все пак и моята оферта, гарантирам ти,че колата е в перфектно състояние само дето няма газова уредба но ако не минаваш много километри няма да е много проблем. Не е комби но е с 560 литров багажник, побира много, убедил съм се в това , а като свалиш задните седалки си става огромна. Поздрави и успех с пазара, че Субару може да се окаже най-здравата ти кола или най-големия трошляк... ти си преценявай.
viewtopic.php?f=12&t=8493

Вто Окт 04, 2011 12:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема