|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
skubidu
Регистриран на: Нед Окт 30, 2011 4:58 pm Постове: 9 Местоположение: varna
Автомобил: subaru legasy
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте Нов съм във форума и съм нов горд собственик на Субару Легаси АТ 2.5 2000г, Нуждая се от савет за смяна на всички масла във Варна.Ходих на оглед в Субару Варна но там е доста скъпичко май(600 лв само за кутията) Благодаря на всички предварително
|
|
|
|
| Вто Ное 15, 2011 7:19 pm |
|
|
|
Vmax
|
Честито и добре дошъл. Масло за ДВГ, филтър и филтър за автоматика от Мимо13 - има тема в раздел сервизи и магазини. Масло за скоростна кутия и заден диф от БАлександров - пак има тема. Безаварийно 
|
|
|
|
| Вто Ное 15, 2011 7:40 pm |
|
|
|
Firestarter
Регистриран на: Чет Фев 11, 2010 6:07 pm Постове: 148 Местоположение: Пловдив
Автомобил: '99 Subaru Legacy 2.0 AWD Sedan
Рейтинг: 4
|
|
Колеги,да не отварям нова тема ще попитам тук:някой знае ли къде се продават ключове за масления филтър?Един приятел каза,че били цели комплекти с различни размери.Има ли поединично?Ако някой се сеща за място в Пловдив,където мога да си намеря,нека сподели.Благодаря предварително.
_________________ Airbags save lives.Symmetrical AWD saves airbags. Roses are red - violets are blue - gotta love Subaru!
|
|
|
|
| Вто Ное 15, 2011 8:54 pm |
|
|
|
tsvetanov
Регистриран на: Пет Окт 19, 2007 9:37 pm Постове: 335 Местоположение: Sofia
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124  
|
|
Здрасти колега не ти трябва ключ, а гумени ръкавици хващаш го и го развиваш, ако е много стегнат забиваш отверка в стария и с нея развиваш, новия го стягаш на ръка...
|
|
3
|
|
| Сря Ное 16, 2011 2:26 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Firestarter написа: Колеги,да не отварям нова тема ще попитам тук:някой знае ли къде се продават ключове за масления филтър?Един приятел каза,че били цели комплекти с различни размери.Има ли поединично?Ако някой се сеща за място в Пловдив,където мога да си намеря,нека сподели.Благодаря предварително. Взех си паяк, универсален за 7-8 лева ....и аз го развивам филтъра на ръка, ама ако само аз съм си го затегнал.  - иначе, както дойде колата с яката затегнат  ...затова си го купих. Магазина се намира се между Герджика и Новотела, ул. Карловска - http://www.topmaster.bg/
Прикачени файлове:
spider.jpg [ 9.42 KiB | Прегледано 457 пъти ]
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
3
|
|
| Сря Ное 16, 2011 9:51 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
За оригиналния филтър на форко, на "паяка" му набих втулка на единия крак, някъде бях писал във форума, ама скоро ми предложиха от една фирма, да не я споменавам - филтър с размери, колкото тапа за оригинално шампанско  - айде де ...бил оригинален, ама и ми го намериха и по каталог  , само за 8 лв -отговорих им, че това е тапа за г..з и то за доста малък ...и си взех от другаде с размерите на оригинален 15208AA080 - 15208-AA020 
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Сря Ное 16, 2011 10:14 pm |
|
|
|
gy74
Регистриран на: Пет Апр 02, 2010 1:36 pm Постове: 674 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
|
Колега препоръчвам ти на Яко маслата и за ДВГ и за скоростна,и за дифа,и за спирачната течност,но по параметри от комп и препоръка на производителя за модела спрямо годината на производство. 
|
|
|
|
| Сря Ное 16, 2011 10:21 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|