Отговори на тема стр <  1, 2
 Нов фен/член на форума със Субару :) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru legacy 2.5 L
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
:smt023 честито и добре дошъл в "правата вяра на Субару" :subaru: Колкото до разхода ще е така докато и се понарадваш и ти поолекне крака.Казвам го от личен опит.
Весели празници с най-добри пожелания !

Съб Дек 24, 2011 12:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 202
Автомобил: Saab 95 2.0T Тролчо
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
[quote="yoo7"]Вече от няколко дена си карам новата кола и съм много доволен,първите ми впечатления са страхотни :smt023 Смених всички ремъци,ролки,масла и филтри,имах и скъсани маншони и тях смених.В момента имам едно свирене на празен ход,според майстора е аксиален лагер,а и съединителя бил за смяна,но имало още малко живот в него.И ДА разхода наистина е убийствен,сега карам само градско де и си я ръчкам бая :waste: . За газова уредба хич не ми се мисли,но ако се наложи по-нататък може и да се реша :( Все още си я изучавам колата,но до този момент не можах да се преборя с круиз контрола,или не работи или аз съм индианец

Желая ви весели празници и да се забавлявате :D[/quo

Здравей, честита придобивка!!! По въпроса с Круиз контрола ако искаш обади се да погледна и ще ти кажа дали работи или ..... :waste: :giggle:

Вто Дек 27, 2011 12:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Автомобил: Forester Diesel
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
dessito написа:
Като завали сняг веднага ще оцениш покупката ,ще си пръв .Това е неописуема гордост ,как копат тези машини ;)
Честито и безаварийно !!!

Копат вярно на сняг няма ядове, обаче днес така здраво се окопах, че бях анти реклама за фори. е снегът беше нат половин метър мек. много кофти. за съжаление опре ли си корема край, даже и 16х16 да имаш полза няма. стоях и гледах как гумите се въртят във въздуха. Вечи и направих първите 12хил. км. Това е колата (фори дизел 2011)

Пон Фев 20, 2012 4:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2