Отговори на тема стр <  1, 2
 3.0 H6 (2004-2007) Legacy, Outback. Искам да знам всичко! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 137
Автомобил: subaru legacy2.0i at 2000g
Телефон: 0899187017
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Колата ще се кара почти 100% асвалтово каране.

И аз взех моята с идея за асвалт,докато невидях че може на кал,пясък, много сняг и други ;) такаче си помисли добре :good:

Вто Юли 31, 2012 8:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
plaskom написа:
eddy написа:
.... Течната фаза ще ти пести газ във времето и ще ти дава по-добро вървене, но ще е по-капризна на газ и на обслужване :)....

Колега, на каква база се дължи това заключение, защото из форума може да прочетеш за много проблеми относно обслужване и настройки на ГИ, но нищо за "течна фаза".

Нямам опит с течната фаза, във форума мисля сте само 2-ма с нея, за да може да се каже нещо конкретно. Това което съм чувал от запознати с тези инсталации, е че трябва много точно да се следи да не се запуши филтъра за газта, защото иначе гори помпата на течната фаза, както и че трябва самата колонка да вкарва газ под определено налягане, което примерно го няма на ЕКО-то в Банско, където налягането е супер слабо. От друга страна с ГИ има прекалено много хора и няма как да няма оплаквания, като се има предвид, че една част от тях са слагани някъде и на някакви марки. Не искам да кажа, че течната фаза не е по-добра, напротив със сигурност е по-добра от ГИ, най-малкото е по-нова технология и явно е бъдещето, но е все още нещо сравнително екзотично, не е минал достатъчно дълъг период за да се определи дали е надеждно или не, а и с тая мръсна газ в БГ не е ясно как ще се държат помпите при по-дълъг експлоатационен период, особено в ръцете на хора, които не са склонни или нямат възможност да дават по-сериозни пари непрекъснато за поддръжка на газовата уредба. ГИ вкопава клапаните, но и ТФ би трябвало също да го прави, защото все пак ползват едно и също гориво, което е с по-високо октаново число, по-ниско калорично и с по-лоши смазочни свойства. Не знам колко хора в БГ с течна фаза са минали по 100К км на Н6 или на който и да било друг двигател, за да може да се направи пряко сравнение и да се каже какви са били проблемите през този период.

Съб Авг 04, 2012 10:34 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Автомобил: Subaru Legacy 3.0 H6 2003
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
До колегата Geru__ :)

Ходи ли да гледаш Legacy-тo в ПЛОВДИВ? Aко да какво те спря да го купиш? Hа мен ми изглеждаше читаво но се двоумя (think)

vaLentin

Пон Авг 27, 2012 3:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2