Отговори на тема стр <  1, 2
 Трудно палене ? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 310
Автомобил: Subaru Forester 07 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
jonaka написа:
manata написа:
По последни данни може да се окаже, че е от клапаните и ще трябва реглаж. Затворихме бутилката днеска, ако продължава да го прави тия дни значи са клапани.
П.С. Модератор ако иска да премести мненията с моя проблем в друга тема ако му се занимава или да ги изтрие, че наспамих темата на човека. :?

Преди 4 месеца казах, ама то някой трябва да чете... :roll:

Не са клапани. :wink:
От газвата е ама още незнам какво точно.

Вто Юни 08, 2010 2:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Чувал съм за дефект на газови инжектори, но за течна фаза - започват да не затварят. Не знам дали е възможно при твоите. Така може да се получава преобогатяване и да се дави :-k

Вто Юни 08, 2010 2:51 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 310
Автомобил: Subaru Forester 07 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
BAlexandrov написа:
Чувал съм за дефект на газови инжектори, но за течна фаза - започват да не затварят. Не знам дали е възможно при твоите. Така може да се получава преобогатяване и да се дави :-k

Както писах в другата тема за газовия инжекцион - На есен ще трябва да я правя, защото зимата няма да има палене. Сега като е топло проблем с паленето рядко се появява, а промяна във вървенето и разхода на колата няма, за това отлагам ремонта във времето.
Като разбуля тази мистирия ще споделя какъв й е бил проблема. :lol:

едит:
Това с давенето и аз съм го мислил ама да кажем като запали с много въртене пък се разсмърдява на бензин доста, а не на газ...
Но като карах на бензин с изваден бушон на газовата 2 месеца зимата нито един път не съм имал проблем при студен старт....
Отделно, че напрежение към инжекциона трябва да се подава със закъснение след като се стартира колата....
Да не говорим вече за прехвърляне от бензин на газ след като достигне температура....

Изобщо голяма мистерия е ама ще й излезе края все някъде. [-o<

Вто Юни 08, 2010 5:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2