| Автор |
Съобщение |
|
swordfish
Регистриран на: Нед Апр 12, 2009 3:07 am Постове: 13 Местоположение: Dimitrovgrad
Автомобил: Subaru Legacy AWD
Рейтинг: 0
|
|
Още не съм решил проблема - казаха ми, че е от дисковете, които ако сменя или престържа, ще е добре да сменя и накладките. Все още не съм намерил подходящите, не знам на какви да се спра - все пак търся добро съотношение цена/качество, не се занасям по такива скъпи какнито някои фенове гледам че предлагат. Дайте съвети за дискови и накладки -и инфо за цени ако може.
Благодаря предварително!
|
|
|
|
| Вто Юли 14, 2009 9:32 pm |
|
|
|
plamen86
Регистриран на: Сря Сеп 17, 2008 12:12 pm Постове: 84 Местоположение: Sofia/Kozloduy
Автомобил: Subaru Outback 2,5i AWD
Телефон: 0888 433 742
Рейтинг: 1
|
|
Май не разбрах нещо, например за ABS, задейства или не.Ако да - всичко е нормално.
_________________ SUBARU Legacy 2.0GL-BF5 SUBARU Outback 2.5i AWD
|
|
|
|
| Вто Юли 14, 2009 10:38 pm |
|
|
|
subaru_fan
Автомобил: Audi B6 S4
Рейтинг: 57 
|
|
и аз имах същия проблем 2.5 легаци 99 автомат след като карах на калояново там имам чувството че ги прегрях и от тогава ми тресеше волана. вземах си чисто нови дискове и апарати оригинални TOKIKO от субару Н6 или американски аутбек 2.5 дисковете са 296мм и са малко по големи от старите та искам да кажа че изчезна тресенето и колата започна да спира доста по добре
|
|
|
|
| Сря Юли 15, 2009 9:18 am |
|
|
|
subaru_fan
|
swordfish написа: Още не съм решил проблема - казаха ми, че е от дисковете, които ако сменя или престържа, ще е добре да сменя и накладките. Все още не съм намерил подходящите, не знам на какви да се спра - все пак търся добро съотношение цена/качество, не се занасям по такива скъпи какнито някои фенове гледам че предлагат. Дайте съвети за дискови и накладки -и инфо за цени ако може. Благодаря предварително! виж в ebay там има оферти доста добри и на добри цени свържи се с тошко от форума мойе да ти помогна за доставката
|
|
|
|
| Сря Юли 15, 2009 9:21 am |
|
|
|
simeon2
|
subaru_fan написа: и аз имах същия проблем 2.5 легаци 99 автомат след като карах на калояново там имам чувството че ги прегрях и от тогава ми тресеше волана. вземах си чисто нови дискове и апарати оригинални TOKIKO от субару Н6 или американски аутбек 2.5 дисковете са 296мм и са малко по големи от старите та искам да кажа че изчезна тресенето и колата започна да спира доста по добре
аз продавам такива дискове почти нови
|
|
|
|
| Сря Юли 15, 2009 3:04 pm |
|
|
|
pursy
Регистриран на: Вто Дек 22, 2009 1:47 pm Постове: 2 Местоположение: Pleven
Автомобил: Subary Impreza XV 2,0, 2010
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте на всички, млко късно се включвам по темата, но и при мен се появи подобен проблем с тресене на волана.
Карам Subaru Legacy Sedan 2,5; 2000
Истината е че смених накладките и сега си мисля че може да е от тях. След като намяля скороста от 120 до 60-70км/ч след тресенето във волана, задна лява спирачка започва да свири доста и загрява джантата.
Ако някой може да ми помогне със съвет ще му бъда благодарен.
|
|
|
|
| Пет Апр 23, 2010 10:24 am |
|
|
|
subaru_fan
|
|
ми няма да е лошо да си смениш спирачната течност една профилактика на апаратите щото може би задържа някои но тресенето надали е от това
_________________ THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
|
|
|
|
| Пет Апр 23, 2010 11:37 am |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
|
Аз минах през това. Доста се чудих от какво е. Смених дискове и накладки, продължи да се получава и с новите дискове и накладки, смених спирачна течност - повтвърди се педала на спирачката, колата почна по-ентусиазирано да спира, но вибрирането след някое по-яко спиране остана. От Ммимо13 си взех комплект гумички и термогрес за спирачните апарати, разглобиха всичко, изчистиха и излъскаха всичко, смениха уплътненията, сложиха хубава грес и работата заспа, проблема изчезна. Явно спирачния апарат на едното колело е задържал леко и държал понагрят диска и при по-яко спиране, дискът бързо е прегрявал.
|
|
|
|
| Пет Апр 23, 2010 2:11 pm |
|
|
|