Здрасти адаш,
Незнам дали вече не си купил кола, но аз карам Легаси комби от този модел и съм много доволен до сега!
Колата я взех от София, от Софавто! Имам познат, който работи там и бях сигурен че ще ми даде читава кола!
Всъщност отидох с брат ми да взимаме едно Х5 за него и като я видях се влюбих в нея, а въобще не мислех да си купувам нова кола!
Моята е 3.0 бензин с абсолютно всички екстри, за които можеш да си помислиш, без ксенон, но това не ти е нужно тъй като фаровете имат лещи и святат супер! С едни крушки двоен живот на OSRAM за 22лв бройката ще си супер доволен!
Аз я взех на 15 500 лв, но както казвам има следните екстри: навигация, автомат, кожа слонова кост с подгрев, парктроник, климатроник и т.н! Имам и газова уредба BRC с възможно най- скъпия изпарител и е направена много добре! Съветвам те ако ще купуваш газово впоследствие то да е BRC! Колата върви като на бензин!
Относно харча на гориво- в града 16- 17 газ, зависи дали ти тежи крака, а моя е тежичък, и все пак е 245 к.с.! Зимата даже 20 отива! Извънградско при 130-140 и някое екстремно изпреварване- 11-12 газ, което е мн добре! Имам работа постоянно извън града и онзи ден ходих до Сл. бряг! Карах с 90- 100 и ми изгоря 9 литра газ! Обаче да ти кажа кефа цена няма и тази кола не можеш да я караш с 90-100! Тя те предизвиква да и удариш един кик даун щото ревът на двигателя е неописуем!
Относно дали да е Аутбек или Легаси- заложи на Легасито, ако няма да правиш яко оф- роуд! На пътя е убиец- няма мърдане! Онзи ден се подгонихме с едно БМВ GT на магистралата Карнобат- Бургас! Вдигнах 250, а онзи на 230 се отказа! Той гледа в далечината някво комби, ама не видял двата аспуха отзад!

))
Ако вземеш автомат- приготви се за около 8 литра масло по 25л литъра- Кастрола е толкова! Иначе 3.0 двигател ти спестява ангренаж, щото е с верига!
Ако имаш въпроси- 0898 22 66 59- Иван
Поздраво