абе те дойдоха ....но дойдоха с различен номер от тези на снимката на колегата.... TOYOTA 89467-33060 DENSO 0281 14F22 мисля да ги сложа да видя кво ще стане
Добре, а сега ще ги връщаш ли? Защото и аз съм се насочил да си купувам и бих искал да знам дали си контактувал с продавачите и дали ще ти върнат парите или ще ти пратят правилните сонди?
Вто Май 24, 2016 2:42 pm
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
абе те дойдоха ....но дойдоха с различен номер от тези на снимката на колегата.... TOYOTA 89467-33060 DENSO 0281 14F22 мисля да ги сложа да видя кво ще стане
Връщай ги ,и да ти пращащат истинските които си поръчал!!! При мен беше цирг ГЛОБУС!!! Сложи им снимка какво ти е пристигнало и какво си поръчал,според мен няма да иска да му връщаш нищо(ако му споменеш,че ще му дадеш отрицателен рейтинг)
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
Здравейте колеги ,питането ми е следното коя от двата вида да взема Denso dox-0343 която колегата е показал или Denso dox-0363 тази ми излиза за модела H6 2005. Тези две сонди реално имат ли разлика.
Инсталирах DENSO 234-9047. Преди почти 2 години ги купих и си стояха така. Човека който ми ги монтира ми показа оригинална сонда.. .. тези които инсталирах не изглеждаха много оригинални. Даже се чудех дали изобщо да ги слагаме. Но.... Работят перфектно вече един месец. Тримовете са около нулата и няма никакви грижи за момента. При друг колега този номер не беше подходящ за същата кола. Явно китайците произвеждат различни неща за един и същи номер.
Малко да изтупам прахта от темата - днес инсталирах Denso DOX-0259 сонди- предни/широколентови. Според това което четох по руските форуми, както и тук де - разликата с DOX-0363 е дължината на кабела. Тези са за Тойота по парт номер, но няма грешки и драми до тук. За сега работят и тримовете са почти постоянно абсолютно еднакви. Ще покарам още някакво време само на бензин и ще докладвам как се движат нещата. За сега имам около 20тина км и около 30тина минути работа на място. Разликата в цената е около 20 паунда на парче, така че ако няма драми и по-натам си заслужава напълно -361 лева двете с доставката.