Някой има ли информация за това Легаси (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
Vmax
|
mwfb написа: Здравейте Някой да има впечатления за този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3wf16x Никога не съм карал автоматици, а като цяло не съм и много опитен шофьор та дори да го гледам е все тая - просто си нямам на идея как трябва да върви и какво да очаквам  Чудех се дали някой от форума няма да има желание да дойде да го огледаме на място, а аз съответно ще се отблагодаря с една почерпка/заплащане Колега, Това не е Голф да се гледа на паркинг Отиваш, разбираш се с продавача за оглед в сервиз и го караш в един от сервизите коментирани във форума, за да няма разочарования след това. Тези коли са много трудни за диагностика с гледане и си искат строго специализиран специалист - не е само да го качиш на крика... успех с търсенето ПС: Щом не си карал / возил се на такава кола, не е лоша идея да се повозиш първо, за да знаеш какво е и да имаш поне малко база за сравнение.
|
|
|
|
| Чет Авг 29, 2013 3:10 pm |
|
|
|
Valio
|
Здравейте,колеги имам нужда от помощ и инфо за тази кола viewtopic.php?f=12&t=15149Става въпрос за мой приятел,който е кандидат член на нашата "секта" Въпроса ми е дали някой от Бургас,би се наел да отиде да погледне автомобила,за да ми каже дали има смисъл от разходка до Бургас,става въпрос да се огледа до колкото може техническото състояние и салона.. Благодаря предварително. 
|
|
|
|
| Нед Окт 13, 2013 11:04 am |
|
|
|
Greg4o
|
Вале чукнете си една среща в Обзор и готово 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Нед Окт 13, 2013 11:25 am |
|
|
|
panayot1683
|
|
| Нед Окт 13, 2013 10:08 pm |
|
|
|
spgeblg
Автомобил: Audi A4
Рейтинг: 0
|
|
| Пон Окт 14, 2013 9:01 am |
|
|
|
Greg4o
|
Като си с ограничен бюджет и вземеш някоя на 200к км няма страшно Тя ще си е показала.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Окт 14, 2013 9:12 am |
|
|
|
panayot1683
|
Цитат: Като си с ограничен бюджет и вземеш някоя на 200к км няма страшно Тя ще си е показала. Благодаря колега, ама се отказах вече от идеята за дизела  Изживях го вече това с треперенето дали ще стигна от точка А до точка Б с една Астра 2.0ДТЛ - голяма мъка! Едвам се отървах от нея! То не бяха помпи от Австрия, рециклажи, глупости... Сега искам кола, на която да се кача и да я карам с кеф! Затова се ориентирам към Суби Днеска ще ходя да разгледам малко бензинки да видя там как са нещата - дизела ще е следващата - след 5-6 годинки като се изчистят всички бъгове Ако чуете за някое готино Суби след 2007г, бензин с ръчка и да не е с кожи - свиркайте 
|
|
|
|
| Пон Окт 14, 2013 10:00 am |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
Аз го гледах за един приятел, на сервиз не сме го водили, защото волана вече е претапициран, а дори след това е боядисван с боя за освежаване. Почти няма детайл, който да е без забележка. За мен лично колата е на мин 250К км, да не кажа над 300.
|
|
|
|
| Пон Окт 14, 2013 12:02 pm |
|
|
|
panayot1683
|

Днеска минах да го разгледам малко по-обстойно. Имам кратка версия и дълга версия  Кратката: не става! Дългата: 1. Регистрирана е 03.2007, което е доста далече от 2008г. По VIN е произведена 06.2006г., което е още по-далече от 2008г. 2. Има сервизна книжка, НО - попълвана е само за първата година, като за тази 1г са навъртяни 67 700км!!! И след това е попълвана книжката, но някой "добър" търговец е скъсал страниците за да не ни плаши  Оттам мисля всеки може да си направи сметките по 70 000км на година за 6 години на колко км е колицата... Дори и да е седяла последната 1г по автокъщи, а преди това 1г само в гаража, пак отиваме на около 300 000км, ако не се лъжа... Което пък е много далече от 103 000км... 3. Външен вид - почти няма детайл без забележки. Мазана е на няколко места, но не бие на очи от много далече. Има теглич, т.е. най-вероятно не е била сама на пътя тези 300К км или поне голяма част от тях  4. Интериор - това е най-хубавата част от колата - тук наистина ме замисли дали не си струва ако й свалят значително цената... Аз поне не намерих сериозни забележки, може и да е мазано, но не видях. Всичко свети, всичко работи. Има мънички забележки по волана и по кожата на ръчната, но за мен наистина са дребни. Салонът е в много добро състояние, пластмасите също. 5. Повозих се и я покарах 2 преки - тук не мога да кажа наистина нищо понеже нямам никакъв опит нито със Субару като цяло, нито с този двигател конкретно. Видя ми се, че върви добре. На газ ми се видя, че върви малко по-малко и сякаш леко придръпва, но за 400-500 метра ми е трудно да кажа. Със сигурност окачвнето беше добре и не тропаше, не чух и карета на завоите... 6. Продавачите категорично отказват да се води на сервиз - до тях имало подемник, да сме си доведели майстор с компютър, те щели да се разберат с подемника, колата не може да се маха оттам, тъй като те не могат да отделят от безценното си време да идват с нас по сервизи! Като им казах, че това за мен е единствения начин да се замисля изобщо отговора беше: " Абе брато, аз коли имам бол, зор немам!". В този момент не издържах вече и приключих огледа  Аааа, ако някой все пак се поинтересува и се замисли дали да не си я вземе - по едно време ей така за спорта взех да се пазаря да видя какво ще стане - с малко настояване я свалиха на 12 900лв, но ако някой е много добър в пазарлъка може и до 12 500 да я докара. Под това поне на този етап май трудно ще стане. Сега отивам да се депресирам, понеже това беше най-хубавото от всички Субита, които срещнах 
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 7:56 pm |
|
|
|
kulzari
|
|
Колега виж в Плевен автокъща Аутобобо
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 9:04 pm |
|
|
|
jazzvieve
|
Привет в този леко късен час! Решила съм да сменя изтормозения по къмпинги и планини Голф 4 с едно хубаво японско "чудо". Изпаднаха ми две оферти от един и същ човек, който се нави да направим бартер + доплащане. Слагам линк към двете оферти да ми посъветвате, чисто като специфика на моделите (ясно е, че след ден като ги качим на канала, който по-здрав излезе - той) Естествено мен ме блазни автомата и кожата, които обаче са по стари и на повече км и май с някакво по специфично окачване, но май по разумно е да взема по новия, който е с ръчка и зимни гуми (все пак иде сняг, не че ако взема другия ще му ги спестя де) Който и да взема ще му сложа АГУ, за което също искам съвет! Много благодаря предварително за отделеното време http://www.cars.bg/c442339http://www.cars.bg/c442329
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 10:22 pm |
|
|
|
S_Milenkov
|

Здравейте, преди известно време се насочих към марката SUBARU, търся подобаващ екземпляр и искам да споделя с Вас информация относно тази обява: http://www.cars.bg/c467726Днес се обадих във въпросната автокъща да попитам дали работят. Отговорът бе да и попитах за местоположението й, дали се вижда от булеварда, каза ми да. Казвам на човека отсреща, че ще се видим и тъкмо да пожелая лек ден и ми затвори телефона. Казах си може да е твърде зает, но вътрешното ми усещане говореше, че това може да не е коректен човек. Отидох след час да видя колата. Оглеждам я от вън и това, което виждам е, че: 1. Има забележки по боята на предната броня, едната врата, заден калник 2. Липсваща пластмаса около халогена 3. Потънало на криво стъкло на задна лява врата и измъкнало се уплътнение 4. Уплътнението около стъклото на петата врата на места излиза. През това време продавача седеше на разстояние от 50м, запазих коментарите си за по-късно. Обърнах се към него с молба да погледна колата и отвътре, на което той ми отговори, че не може  Почудих се няколко секунди как и дали е възможно да я е продал за един ден, след което му се  пожелах му приятен ден  и се изнесох. Това е информацията ми за въпросната кола, правете си сами изводите Продължавам с търсенето, а на Вас пожелавам приятен неделен ден! 
|
|
|
|
| Нед Окт 20, 2013 12:52 pm |
|
|
|
dufosvti
Пресен - пресен
Автомобил: honda civic
Телефон: 0895741284
|
Здравеите,понеже съм неорентиран във форума,питам на темата за легаси.Това е колата,която заглеждам от известно време.Причината,е че чакам дете.Искам сигурна и надежна кола на пътя,а и малко конфорт няма да ни е излишен.Досега карах сивик 94 год.170коня,ВТИ.страхотна кола,5 години никакви проблеми.Кара ми се пак японска кола,но тази ще ни омалее съвсем скоро.та питанията са ми за подръжката,кви пари излиза обслужването,цени на фарове,стопове брони,едрогабаритните демек,добре ли понасят газ,разход в града(Пловдив).това за 4рите еднакви гуми-задължително ли е да са еднакви,с кво масло се кара и квото се сетите.модела е 2.5-156 коня. имах възможноста да е врътна в салона и останах с впечатление,че тръгва много мудно.говоря за автоматик.ето я обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4kaodr
|
|
|
|
| Вто Окт 22, 2013 4:40 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
| Вто Окт 22, 2013 5:34 pm |
|
|
|
vladev
Автомобил: Legacy H6 '05
|

Тези дни (седмици) пообикалях и гледах някои (всичките са 3.0, автомати - в случай, че някоя от обяваите изчезне): http://www.mobile.bg/11382518355808705 (черно комби, 2004, ударено отпред, цена 7900). Колата е имала удар отпред. За смяна са бронята, решетката, както и някои от платмасите на бронята. Фаровете и халогените изглеждаха здрави (може да им е счупено закрепването). Гредите зад бронята (едни дълги, от край до край - долу и горе) - също са заминали. По-лошото е, че от удара се е сцепил радиатора и е пострадал масления филтър (това не можах да го видя, но ми го каза продавача), в резултат на което колата е без вода и масло. Също така продавача спомена, че са я запалили и им е светнала лампата - та 100% е палена без масло. Перката и други чаркове са в багажника. Иначе колата не е пудрена и се виждат леките забележки по салона - много мръсен, леко протрита странична опора на шофьорьорската седалка - може да е на реални 190 хил. http://www.mobile.bg/11379496745294551 (бяло комби, 2004, за 13700) Колата е регистрирана. Купена е от Боби в Младост (автокъща на Андрей Ляпчев - внасят доста Субарута). Салона изглежда много добре (може да е реновиран, защото за 200 хил. няма забележка по кожата на седалките и волана). Карах колата и върви доволно - няма особенни забележки освен лагер на главината и лек шум от мотора - вероятно ролка. Има афтърмаркет парктроник. Нови летни гуми (няма зимни). Цената и цвета ме отказаха от нея. http://www.mobile.bg/11382373001880413 (черно комби, 2004, за 12500) Колата е от въпросния Боби в Младост. Изглежда доста добре - има само захабено по шоф. седалка, на станичната опора (ще излезе нещо специфично за субару) и леко по волана - горе-долу колкото и ударената имаше. За това си мисля, че километрите може да са рални. Не съм я палил. При оглед се съгласи само на 300 лв. отстъпка. Отказа ме, че е комби. http://www.mobile.bg/11378882354832752 (плевенски сив седан, 2004, за 12900) Колата я гледах на живо - пали и работи добре. Волана изглежда леко захабен (една идея повече от на тези черните, но нищо фрапантно), като по седалките продавача е сменил кожата на страничните опори на предните седалки с черна. Брат ми я е карал и не е забелязал нищо притеснително. Мисля, че kulzari е ника на продавача във форума. Няма гуми (летните на нея са за кофата). Липсват копчетата за управление на пасажерската седалка. Отказаха ме седалките и липсата на сервиз в Плевен, за оглед. P.S. Гледах и един сиво-зелен аутбек, 3.0, за 16800 - гледам е заминал. Хубава кола беше - обслужвана при Митака, с газ, гуми и т.н. Отказа ме, че е Аутбек - не ми трябва висока кола (вероятно някога ще се самоцитирам, колко съм бил заблуден  ) и цвета.
|
|
|
|
| Нед Окт 27, 2013 9:38 am |
|
|
|
kulzari
|
Колега всички коли на продавача минават първо през моя сервиз и аз знам състоянието на колите, но ти незнаеш какво искаш и търсиш! 
|
|
|
|
| Нед Окт 27, 2013 3:10 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
Цитат: vladev http://www.mobile.bg/11378882354832752 (плевенски сив седан, 2004, за 12900) Колата я гледах на живо - пали и работи добре. Волана изглежда леко захабен (една идея повече от на тези черните, но нищо фрапантно), като по седалките продавача е сменил кожата на страничните опори на предните седалки с черна. Брат ми я е карал и не е забелязал нищо притеснително. Мисля, че kulzari е ника на продавача във форума. Няма гуми (летните на нея са за кофата). Липсват копчетата за управление на пасажерската седалка. Отказаха ме седалките и липсата на сервиз в Плевен, за оглед. На външен вид изглежда много добре заради джантите. Щвейцерска - според мен също е добре. Черната кожа по седалките също изглежда добре. Като цяло седана изглежда много по-добре от комбито. Лично на мен само по снимките много ми харесва. Какава марка за джантите ?
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Нед Окт 27, 2013 3:28 pm |
|
|
|
BUKI
Автомобил: legasi
Телефон: 0878380950
|
|
колега предложихти много сервизи в плевен но ти май незнаеш какво търсиш.а на сервиз до софия ти казах че трябва да ми платиш че да отида.не мисли че всички са балами.
|
|
|
|
| Нед Окт 27, 2013 5:51 pm |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
mitoko написа: На външен вид изглежда много добре заради джантите. Щвейцерска - според мен също е добре. Черната кожа по седалките също изглежда добре. Като цяло седана изглежда много по-добре от комбито. Лично на мен само по снимките много ми харесва. Какава марка за джантите ? Черната кожа не е оригинално, погледни задните седалки, къде освен в БГ някой може да си помисли предните да са от 2 цвята, а задните от 1. Това е само някое велико творение, на човек, който не може да напише Legacy правилно и го пише Legasi. Някой от Вас да е виждал друго такова, да има с 2 цвята, аз лично не съм, а съм видял поне 20-30 Н6 от тия години (нов внос преди да стигнат до обява) и всичките оригинално са с 1. По мой скромни наблюдения, след около 300К км, кожата на Субару се протърква и къса. Вижте цените на колите в CH в autoscout.ch и само преценете, кои Н6-ци са на цени до 6000 франка, за да може тук да е до 12К лв.
|
|
2
|
|
| Нед Окт 27, 2013 8:57 pm |
|
|
|
vladev
Автомобил: Legacy H6 '05
|

Колеги, не ме разбирайте погрешно - и 4-те коли стават (с изключение на ударената - цената ѝ е много висока за риска, който носи). Причината, да ги пускам сега, наведнъж, е че се колебаех дали да не взема някоя. Както виждате "доводите" ми да се откажа от някоя са съвсем субективни. Реално нищо нередно не съм видял по колите. kulzari написа: Колега всички коли на продавача минават първо през моя сервиз и аз знам състоянието на колите, но ти незнаеш какво искаш и търсиш!  Сега разбирам - дай някакви контакти да знаем. Иначе за второто - вероятно си прав.  BUKI написа: Колега, предложих ти много сервизи в Плевен, но ти май не знаеш какво търсиш. А на сервиз до София ти казах, че трябва да ми платиш, че да отида. Не мисли че всички са балами. Прав си, не съобразих, че ще трябват номера и гражданска (парите за гориво още по телефона ти ги бях обещал). Успех с продажбата. mitoko написа: На външен вид изглежда много добре заради джантите. Щвейцерска - според мен също е добре. Черната кожа по седалките също изглежда добре. Като цяло седана изглежда много по-добре от комбито. Лично на мен само по снимките много ми харесва. Какава марка за джантите ? Не казвам, че черната кожа е лошо - просто не е като оригинала - иначе е добре направена. eddy написа: Черната кожа не е оригинално, погледни задните седалки, къде освен в БГ някой може да си помисли предните да са от 2 цвята, а задните от 1. Това е само някое велико творение, на човек, който не може да напише Legacy правилно и го пише Legasi. Някой от Вас да е виждал друго такова, да има с 2 цвята, аз лично не съм, а съм видял поне 20-30 Н6 от тия години (нов внос преди да стигнат до обява) и всичките оригинално са с 1. По мой скромни наблюдения, след около 300К км, кожата на Субару се протърква и къса. Вижте цените на колите в CH в autoscout.ch и само преценете, кои Н6-ци са на цени до 6000 франка, за да може тук да е до 12К лв. Какъвто ни купувача, такъв и пазара. Ако някой пусне кола 2004 за 20 хил. ще си я гледа дълго време.
|
|
|
|
| Пон Окт 28, 2013 8:02 am |
|
|
|