Отговори на тема стр <  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 75  >
 Някой има ли информация за това Легаси (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
"Boeing" мисля, че тази кола е на колега от форума, искаше да си взема Трибека, май.
Тук в тази тема рядко можеш да видиш запитване за подобна кола, явно поддържана и по-скъпа кола не е приоритет на хората. Тук се пита за евтини коли от автокъщи със скрити хиляди проблеми. Аз не го одобрявам, този начин на избор, с приоритет на евтиното,ма кой ли ме пита.
И те така.

Пон Ное 17, 2014 5:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Разбирам благодаря за отговора. Хубаво е че е на човек от форума. Колата и на мен ми изглежда читава.

Вто Ное 18, 2014 1:07 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 194
Автомобил: Subaru Legacy 2005
Рейтинг: 48
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте,
Нов съм във форума.
Преди няколко поста писах за една кола ( РАЗОЧАРОВАН СЪМ! )
Търся си Legacy или Outback 2004 – 2005 г.
Ако някой е гледал някоя хубава или някой продава моля пишете.
Луднал съм по тези коли !!!! :-~

Благодаря предварително!

Вто Ное 18, 2014 10:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 28
Автомобил: Forester 2.0 MY99
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Чета темите из форума отдавна и вече се захванах да си търся семейна кола сериозно, и колкото и да се насилвах да разглеждам други варианти(марки) нещо не ми дава мира и ме тегли към Субару.
Искам да попитам някой дали е оглждал това Легаси http://www.cars.bg/c554216 и дали освен градушката има други, по-значими забележки, понеже обявата стой от значително време. Също така, ако някой има впечатление за търговеца бих се радвал да го сподели. Благодаря предварително.

Сря Ное 26, 2014 2:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това не съм го гледала , но автокъщата нещо ми се вижда гола вода .Преди време имаше една Импреза и един Форестер,които исках да видя там , но така и не можах защото колите все ги нямаше и след третото позвъняване ми казаха че били продадени.

Сря Ное 26, 2014 3:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 28
Автомобил: Forester 2.0 MY99
Нов фен
Отговори с цитат
gerial, благодаря за бързият отговор :bow:

Сря Ное 26, 2014 3:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Искам да помоля хората следящи пазара на Legacy ако видят някъде Н6 2002-2004г. нека ми пратят една ЛС.Благодаря.

Пет Ное 28, 2014 2:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Относно сивото швейцарско Легаси в Борово (http://www.cars.bg/c554216) - януари месец същата кола от същия търговец се продаваше по мои спомени за нещо от рода на 5-ца. Тогава аз гледах друго Легаси на този търговец (колите им са размотани по различни частни паркинги и не е много ясно коя къде се намира), което тогава беше по-евтиното от двете със сегашната цена на сивия швейцарец.

Съб Ное 29, 2014 8:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте Колеги.Гледам тази красавица от доста време в мобилето.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=86hn95 . Случайно някои да я е гледал и да сподели мнение.

Пон Дек 01, 2014 9:37 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
Момчета, търся си усилено Субару с 3.0 мотора. Аутбек или Легаси. Засега малко греда удрям с тези, които ходих да гледам. Бихте ли ми казали какво знаете за тази конкретна обява, дали някой е ходил да я гледа и прочие. Понеже имам страст към легасито, но Седан.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8736xw

Сря Дек 03, 2014 9:29 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Някаква ръжда виждам по снимките от мотора, не знам това какво е и дали е нормално. Иначе самите снимките не са от най-кчествените, леко размазани са, но по това, което виждам е доста запазена. Споделете мнение ако някой е ходил да я гледа или знае автомоб :beer: ила.

Сря Дек 03, 2014 9:39 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Искам да сменя аудито си с Legacy и не съм много запознат с тази марка, та какво мислите за: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11413554762808235&slink=878dcx
От това което видях: има малко ръжда по лявате вежда, не намерих друга ръжда, дори под резервната гума, не съм я оглеждал отдолу;
Мотора според търговеца бил 163к.с.(регистриран), предполагам са в грешка?
Мисля, че не е с въздушно окачване, само планките под пружините са пукнати(не било проблем)?
Когато работи на газ в ниските обороти придърпвала и тресяла, но ме увери че било "само настройка на газовата"? Иначе двигателят работи тихо, равномерно и не тресе на бензин.
Мотора изглеждаше доста чист(предполагам мит), което най-много ме притеснява?
Може ли да се разбере лесно дали кола е била удряна от градушка?
Тааа, има ли смисъл да я водя по майстори и да почвам ремонти, или може да излезе нещо сериозно и да си търся по-запазена? Както се казва, за толкова пари - толкова :)
Btw ако сте гледали запазено Legacy седан приемам предложения :)

Сря Дек 03, 2014 5:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Нов фен
Отговори с цитат
wattsbg написа:
Здравейте,

Искам да сменя аудито си с Legacy и не съм много запознат с тази марка, та какво мислите за: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11413554762808235&slink=878dcx
От това което видях: има малко ръжда по лявате вежда, не намерих друга ръжда, дори под резервната гума, не съм я оглеждал отдолу;
Мотора според търговеца бил 163к.с.(регистриран), предполагам са в грешка?
Мисля, че не е с въздушно окачване, само планките под пружините са пукнати(не било проблем)?
Когато работи на газ в ниските обороти придърпвала и тресяла, но ме увери че било "само настройка на газовата"? Иначе двигателят работи тихо, равномерно и не тресе на бензин.
Мотора изглеждаше доста чист(предполагам мит), което най-много ме притеснява?
Може ли да се разбере лесно дали кола е била удряна от градушка?
Тааа, има ли смисъл да я водя по майстори и да почвам ремонти, или може да излезе нещо сериозно и да си търся по-запазена? Както се казва, за толкова пари - толкова :)
Btw ако сте гледали запазено Legacy седан приемам предложения :)

Няма как да ти се даде отговор.
Има два варианта:
- преглътваш тези проблеми които си намерил и купуваш.
- добавяш още пари и си купуваш по-запазена.

Сря Дек 03, 2014 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
До @wattsbg
едната настройка на газовата може да се окаже не само настройка, а и некачествени компоненти/лош монтаж или лоша настройка или комбинации от трите. Може да се окаже разход, при мен излезе 250+ лв.
И колега, нищо не коментираш по най-невралгичните точки на този модел - мотор и автоматик. 2.5 мотора е пословичен със протичащи гарнитури и греенето, не е лошо да огледаш за течност в казанчето, цвят, бълбукане, налепи по капачките, режим на работа на системата. А автоматика ако е проблемен или лошо обслужван води само до главоболия. Има теми за това, не ми се търси, виж във форумоводителя. Препоръчвам и за двете най-добре да се посети сервиз, не отказват.
Седани няма с въздушно окачване, няма как да е 163 к.с., каквото и да ти се говори, а ако е регистрирана като такава, е само минус заради по-високия данък. Не знам кое наричаш планки под пружините, но ако говориш за тампоните на макферсона то е хубаво да се сменят и те. Ако са опорите върху амортисьора, където лягат пружините е поправимо. Ръждата е проблем ако е много и дълбока. Ако колата е ударена от Градушката това лято, мисля че няма как да се прикрие, или поне не лесно. Ако е ударена и няма следи или са сменени повечето детайли или има кит за световно и е пребоядисвана, а последното също може да се види.
Да, има смисъл да я водиш по майстори и да почваш ремонти ако ти харесва, може да е добра бройка, но винаги може да излезе нещо сериозно. Това важи за всички коли. Ако имаш търпение и събереш още пари, може да вземеш един фейслифтов седан нов внос, да го обслужиш и газифицираш.

Сря Дек 03, 2014 11:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Dokkk написа:
Момчета, търся си усилено Субару с 3.0 мотора. Аутбек или Легаси. Засега малко греда удрям с тези, които ходих да гледам. Бихте ли ми казали какво знаете за тази конкретна обява, дали някой е ходил да я гледа и прочие. Понеже имам страст към легасито, но Седан.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8736xw

Някой нещо ? :-?

Чет Дек 04, 2014 2:02 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Legacy 2004 3.0 H6 AWD Sedan
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Не съм го гледал, но на пръв поглед ми харесва. Ако ти е хванала окото отиди я виж - ако ти трябва подкрепление мога да се разходя, макар че технически не мога да ти помогна. А и е редно да я провери някой, който знае какво да гледа, да я прочете и т.н. и то в сервиз, а не на пътя. Важно е да може да се шофира пробно, защото няма рег.табели и може да се дърпат да я дадат. Също така по снимките не мога да се ориентирам къде е това частно лице със стелките AWD Cars автокъща :)

Чет Дек 04, 2014 8:15 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Мен малко отношението на собственика на къщата не ми хареса. Звъня му за субаруто да го разпитам, той ми се сопка и вика имам 10 такива, кажи кое точно те интересува. Помолих го да ми прати малко по-качествени снимки, отказа ми. Питах го дали това е ръжда, което се вижда като отвориш капака на една шайба, каза че било някакъв налеп.. Ще я погледна и лично, не ми е проблем, но държах да поразпитам за колата, получих кофти отношение, та затова някой ако е ходил да я гледа и желае да сподели мнение ще бъде супер.

Чет Дек 04, 2014 1:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 70
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, някой дали е ходил да гледа ето това легаси - http://www.cars.bg/c809199
питам от чист интерес, вече направих покупката преди година и си спомням, че от тогава това легаси виси по обявите. Интересното е, че на снимките не изглежда толкова зле. Дали му се знаят проблемите вече ? :)

Пет Дек 05, 2014 10:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 194
Автомобил: Subaru Legacy 2005
Рейтинг: 48
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
От една седмица съм собственик на SUBARU LEGACY :cool:
Искам да благодаря на всички за съдействието! :bow:
Сега ми предстои смяна на консумативи, интересувам се освен обичайните които се сменят ( масла, ремъци, водна помпа и филтри ) има ли нещо което би било добре да сменя?
За първи път карам и имам SUBARU.
Ще съм благодарен за мнения!

Благодаря предварително!

Нед Дек 07, 2014 1:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Нов фен
Отговори с цитат
donko_r написа:
Здравейте колеги,
От една седмица съм собственик на SUBARU LEGACY :cool:
Искам да благодаря на всички за съдействието! :bow:
Сега ми предстои смяна на консумативи, интересувам се освен обичайните които се сменят ( масла, ремъци, водна помпа и филтри ) има ли нещо което би било добре да сменя?
За първи път карам и имам SUBARU.
Ще съм благодарен за мнения!

Благодаря предварително!

Двигателя какъв е 1.7DTCI или 1.6HDI

Нед Дек 07, 2014 10:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 75  >