Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6  >
 Избор Легаси или Пасат 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 92
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 2000г
Телефон: 0883552075
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
:D :D :D мисля че с жената е по лесно за нея поне си знаеш че трябва често да я ремонтираш скъпи са и консумативите няма имобилайзер всеки месец и изтича маслото и са и много скъпи гумите така де обувките :D :D

Вто Фев 07, 2012 10:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Спокойно грегчо не съм я пускал във VW-форума надявах се да ме убедите окончателно за субито (така и стана) и се отказах да я пускам там няма смисъл

Вто Фев 07, 2012 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 446
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5
Телефон: 0894 625 237
Рейтинг: 42
От звездите одобрен
Отговори с цитат
kmeta91 написа:
Хубави оферти и аз ги гледах но мойта по си ми харесва пък и тази която аз постнах върви заедно със зимни и летни гуми а за чек енджина на червеното субару може и да свети заради газта (мен на учебната кола ми светеше чек енджин а тя беше на метан) но това е само предположение от един неразбиращ човек :D

Това, че колата има газ не значи , че трябва да свети чека. Колата е с ГИ и няма никакво право да свети.

Вто Фев 07, 2012 10:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги а за ръждата какво ще кажете защото сега си пиша с един приятел който доста разбира от коли и ми твърди че субаруто почне ли да гние край и за нашите пътища с тонове сол не било на оферта той ме убеждава за пасат 4мотион

Вто Фев 07, 2012 11:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 202
Автомобил: Saab 95 2.0T Тролчо
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Във БГ автокъщите 99% от колите са с лекувани километражи!!! Това си е факт неоспорим!! Аз лично отдавна не си купувам колите които карам от БГ.
П.С. От 2010г в Германия влезе в сила допълнение в закона за продажба на автомобили 2ра употреба касаещо километрите.Накратко ако продавач излъже с лекуван километраж клиент и клиента след покупката разбере за шашамата,търговеца е длъжен да възстанови парите + обезщетение + глоба от държавата,а в рецидивни случаи или ако не обещети купувача доброволно следва и отнемане на лиценза за продажба на автомобили.

Вто Фев 07, 2012 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
да за в Германия и аз знам че е подсъдно да се превърта километража но не съм сигурен ако колата е вече с върнат и тогава я купят от автокъщата какво става или ако е внесена от Полша примерно и там е врътнат и за ръждата някой ще сподели ли мнение, че сега съм в един чат дето и бмв започнаха да ми пробутват и пасат 4x4 и страшна работа

Вто Фев 07, 2012 11:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 202
Автомобил: Saab 95 2.0T Тролчо
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
kmeta91 написа:
да за в Германия и аз знам че е подсъдно да се превърта километража но не съм сигурен ако колата е вече с върнат и тогава я купят от автокъщата какво става или ако е внесена от Полша примерно и там е врътнат и за ръждата някой ще сподели ли мнение, че сега съм в един чат дето и бмв започнаха да ми пробутват и пасат 4x4 и страшна работа

Виж кво пич в този форум никой нищо не ти пробутва тва е 1001% сигурно!!! Човек,който купува СУБАРУ го купува защото е СЪБАРУ и сравнението му с каквото и да е друго возило е меко казано безсмислено.Да караш СУБАРУ това ако искаш даже е и вид узряване за самата кола. Да не ти отварям темата,че освен всичко друго за доста момчета в този форум СУБАРУ е и вид философия(за пример попрочети само какви уникални машини си надграждат хората влагайки много знания,желание и стредства. Така че мисля че е безсмислено да продължаваме темата ти. Ти си голям човек и сам можеш да си решиш как да си похарчиш парите. Може пък и да не си узрял за СУБАРУ все още.

П.С. Кола без ръжда,на истински 100 000км+/–10/15К,със всичко работещо по нея и без побългарявания и други от сорта е или на не повече от 4 максимум 5 години или отиваш в нагазина и си я взимаш от там.
Извини ме ако на места съм малко по рязък ама тая дума пробутване ми дойде в повече.

Сря Фев 08, 2012 12:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега не съм казал че ми пробутвате каквото и да било казах че ми пробутват други хора БМВ извинявам се ако съм обидил теб или някой от форума но знаеш как сме преди да дадеш много пари за нещо което ще гълта още повече просто с вашата помощ се опитвам да намеря максимално много предимства на Субару пред другите производители. Влезте в мойто положение аз си викам субару всички други (като изключвам вас ) казват за кво ти е много харчи гние незнам си кво, аз пак ама то е хубаво и катери и има най-добрата 4x4 система , те пак скъпи са му частите аз ама не се чупи и те пак се връщат на горивото не ми е лесно затова ви питах за гниенето че да им затворя устата не мисе сърдете все пак затова е този форум не само да се хвалим ами и да изтъкваме факти независимо дали са хубави или не. Пак се извинявам ако някой се е обидил или се е засегнал от мойта публикация.

P.S. Ето едно много яко клипче в което Субаруто мачка http://www.youtube.com/watch?v=_ft0HcISjzY

Сря Фев 08, 2012 12:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ама то ще излезе сега,че трябва да наддаваме :cool: Ти уж не си го пускал в другия форум, пък то сега излезе,че си и оттам те навиват за друго,и ти се замайваш.Ако искаш ние тук да ти хвалим колко са ни добри колите и да те навиваме......Тя темата ще стане безкрай.За СУБАРУ са ясни следните неща. Ръждясват,харчат много,чупливи са и няма части,а квито има са маса пари.И напоследък все повече балъци си ги купуват и карат нахилени от ухо до,ухо особено пък зимата.Ако ти сам не си узрял и се съмняваш не си го купувай,защото много ще се разочароваш.Разбира се ,че много лесно ако не внимаваш ще ти набутат наредена кола.Съвети достатъчно се изписаха. :good:

Сря Фев 08, 2012 12:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги колеги не ме разбрахте споря с приятели от университета не от някой друг форум и темата я има само тук гарантирам с бъдещото си Субару :D и няма какво да натдаваме аз им казвам че субару е марката а те се опитват да ме разкандардисат и просто ви казах доводите им които аз оправдавам мисля че много изместихме темата от това което беше да се върнем в момента в който ми предлагахте субарута

Сря Фев 08, 2012 1:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 323
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
....Аз друго не мога да разбера....за к'во ти е легаси комби,с малък двигател и с ръчни скорости.....нали си на 20 години?!? Малко по-пезевенкска кола ти трябва, или не ?!? Поне импреса или форестър,ако изобщо си за субару наистина... Вместо само да пълним темата с размисли, по-добре отдели някой ден и иди да покараш колите,които прехвърляш в списъка си, по- добър начин няма отсееш коя да избереш. Другото може да си го говорите ,чатите и т. н. със състудентите безкрайно....За едно пичовете са прави обаче - с бмв или пасат ще си по-адекватен.

2010 guzzi griso 1100
 1

Сря Фев 08, 2012 8:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kmeta91 написа:
..... но знаеш как сме преди да дадеш много пари за нещо което ще гълта още повече .....

Ако искаш да даеш много пари и после още повече си купи VW - Audi,
Пак ти казвам момче че съм минал по този път и е досъта отъпкан.

kmeta91 написа:
казват за кво ти е много харчи гние незнам си кво

Казват, кои казва? Някои които има ли или такива които само са чували легенди. Да гният ама моделите до към 92-94г. а ти изобщо не си се насочил към такъв модел.

Влез във VW форума пусни същата тема, ама пусни един линк и тука че да се посмееме. И гледаи само 1, кои набор са хората дето ти дават съветите. 98% ще са под 22г. Щото и мен ме пращаха да сменям турбина, но със съвета на един малко по улегнал чичка карах 1 седмица по агресивно колата да се поиздуха и колата ми се оправи. А трябваше да изпишем 4-5 страници.

Хората тук които ти дават съвети не са вчерашни, има такива които са карали, карали.... к'ви ли не коли но повече не искат да сменят марката, защо ли? Сигурно харчат много или са им скъпи частите и се намират много трудно. Едва ли.

Прочети моята тема какво карах, какво търсех, на какво се бях спрял и какво взех:
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=8494

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Сря Фев 08, 2012 10:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Момко колата си е за теб! Колкото и да се пазиш все някога ще се навреш.Така,че вземи която те радва повече!Хубаво евтино няма!
ПП-и аз харесвам икономични коли но кефа от изреваващасе и изтрелваща импреза не го заменям за никви икономии :D

Сря Фев 08, 2012 11:08 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На какво да се кача - На кон или на кокошка,кое върви по-добре и кое яде повече :D

Сря Фев 08, 2012 11:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
pradabg написа:
На какво да се кача - На кон или на кокошка,кое върви по-добре и кое яде повече :D

Точно научих коня да не яде, тои взе че умря.... ROFL

Сря Фев 08, 2012 2:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Благодаря за мненията ще ви отговарям един по един. den4o точно че съм на 20 години и затова искам по малък двигател защото все пак искам да я карам ами не като някои мои познати да имат кола 220 коня и да не могат да я хранят а ги е яд че сега времето е хубаво (за дрифт) пък те нямат пари да и сипят бензин и да карат. Ръчните скорости повече ми харесват по агресиво може да се кара с тях (автоматик съм карал само mercedes S300 и изобщо не ми хареса най малкото тръгвам да изпреварвам и почвам да търся 3та или 4 та но ги няма,навик от опела) и комбито по ме радва като си с някоя кака и като свалиш задните седалки и има място за палуване пък със седана няма никакво място, сега карам седан и не е моята кола просто. За карането съм карал пасат (но не 4x4) съм карал хубаво вози не мога да кажа нищо лошо, бмв също съм карал добре е балансирана и доставя удоволствие но пак не е това което търся, и накрая заветното субару за съжаление не съм карал но и никой не познавам със субару така че няма и от кой да взема в моя квартал (Красно село зад 6то районно) има доста по мой наблюдения, даже има едно на паркинга пред нас (от него се сетих че има и такава марка :D :D и че е 4x4) но като не познавам собственика не мога да поискам това от него (принципно моята кола на никого извън семеиството не я давам). Mladen 99 благодаря за мнението и за твоята статия и аз именно заради това че VW са по скъпи и после му е доста по скъпа подръжката се отказах от тях. Във VW форума има и хора които разбират, но повечето са мои набори с гоуфове и само си мислят че разбират, тях отдавна ги отписах затова и не пуснах там темата. Alex5428 прав си не може и да е евтино, и да е хубаво, но все пак сме си такава нация хем хубаво, хем евтино, хем ако може и на вода да се кара. Мен главното ми притеснение е да улуча хубав автомобил после ако аз го счупя няма да ме е яд, ама ако е счупен и аз да плащам за това не съм съгласен.

Сря Фев 08, 2012 8:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: FORESTER SH
Рейтинг: 67
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kmeta91 написа:
Благодаря за мненията...

И какво решаваш?

Сря Фев 08, 2012 9:06 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
За да не сбъркаш при покупката използваи реномиран сервиз или Сф. При митака или няои представителство на Субару за пълна диагностика.

S300 нее наи пъргавата кола, ако беше S500 вече си е друга бира :beer:
Субауто автоматик си върви добре с 2.5 мотор.
Следи темата за сбирки в Сф. и отиди на някоя среща, няма да те върнат.
А ако комшията ти със субару, какво като не го познаваш. Питаи го, ако е пич и ще те повози :good:
А ако е от форума..... още по добре :beer:

Сря Фев 08, 2012 9:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 323
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Щом си го измислил, давай!
Познавам двама души,мога да ти пратя телефоните им,за да се срещнете и да видиш как е хавата. Едното легаси е седан, другото комби, едното е с въздушно, другото със сменено окачване, вече стандартно....но и двете коли са 2.5 автомати с газови инжекциони...Ако си фен,ще ти ги пратя на л.с. .Няма да имат против,но сигурно ще трябва ти да отидеш на среща,а не те да дойдат до Бъкстон.

2010 guzzi griso 1100

Сря Фев 08, 2012 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Избрах субаруто естествено даже сега този който ми предлагаше БМВ понеже прави чипове за коли каза че ще ми направи такъв че да харчи по малко и може би ще вдигне леко мощността много разбира момчето принципно и му имам пълно доверие а за сбирките малко не ми остава време защото в софия съм от понеделник до петък и си пътувам до родното градче събота и неделя че там имам работа пък и в момента съм дал колата на майка ми и съм пешеходец :Д а комшията не съм го засичал иначе бих го питал. За сервиза се чудех едни казват при Митака други казват STI трети при Любо и докато за Митака ии за STI намерих лоши коментари за Любо все още не съм (макар че още не съм си дочел темата за лошите сервизи) но мисля при него да карам.

П.П. сега се сещам и за един Аутбек които е на съседната улица но не съм сигурен дали там живее собственика или просто там му е работата или нещо от тоя сорт.

Сря Фев 08, 2012 9:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6  >