Отговори на тема
 Legacy 99` - съвети за покупка 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, имам желание да купя subaru legacy. Във форума е изписано доста (основно за разхода на автомобила), но въпреки това имам въпроси. Въздушното окачване базово изълнение ли е или е екстра? Конкретното ми питане е за http://www.cars.bg/u478121 този модел 2.5 ръчни/автоматични скорости. Знам за високия разход на гориво и скъпия данък. Моля ви, за по-конкретни отговори. За какво трябва да се оглеждам при покупка и как е за обслужване? Мерси

Сря Дек 07, 2011 4:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 196
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравей!
Конкретния автомобил е с ръчни скорости,то се вижда и от снимките.
Точно този автомобил не е производство 1999 год.както си написал в заглавието.2002 година е,защото е след фейслифта.
Въздушното окачване според мен не е екстра,просто този модел subaru се предлага с въздушно окачване и с окачване на макферсони.Това subaru е на макферсон.Гледал съм го лично.Продава се от 2006 година на пазара на Горубляне.Добре,че му казах на автотърцовеца,че на снимките има дата оттогава,та се светна и ги смени.Иначе според мен не е продадено до сега,защото винаги му се искаше много висока цена!Първо беше 15000 лева,после стана 10000 лева и винаги беше над цената си.Сега ми се струва,че каквито и пари да му дадеш (стига да знаеш как) ще ти го даде,защото както казах си го отглежда вече пета година.
Автомобила не е лош,внесен е от Швейцария,няма щора на багажника,но ще си намериш за 150-200 лева ако държиш на нея.
Какво значи,че данъка е много висок?Висок или нисък е точно толкова,колкото на всяка кола до 2500 куб.см.
Успех от мен!

Сря Дек 07, 2011 6:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 80
Автомобил: Аутбек 2.5 05г.АТ
Телефон: 0888811712
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеи колега.Мисля че не всички Легцита са със въздушно окачване,GX модела имат знам щото моето е такова.Това на снимката може и да няма но няма снимка на двигателя за да се види дали има.Относно разхода,ако си на газ,в пари излиза колкото да караш дизелов автомобил.частите не са толкова скъпи както си мислят повечето народ в тая държавица. ПП.Подръжката на едно АУДИ излиза по скъпо от тази на субаруто.не разбирам защо се натискат да ги карат тия аудита. :waste:

Сря Дек 07, 2011 7:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема