|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
jiovanni
Регистриран на: Пон Фев 28, 2011 8:21 am Постове: 21 Местоположение: Svishtov Рейтинг: 138   
|

Здравейте, от няколко месеца съм горд собственик на Legacy '99 MT 2.0. Тъй като предходният ми автомобил беше 4х4, реших и този да бъде, затова и се спрях на Субару. В краткия период на есплоатация автомобилът успя да ме запознае със част своите специфики.... една от които е и предмет на питанията ми към Вас: Симтоматиката Ви е до болка позната - волан в положение крайно ляво или крайно дясно при загрял автомобил е съпроводено с неприятни вибрации и съответния шум. Четейки форума придобих бегла представа за какво иде реч.. но... неможах да се ориентирам в конкретните хактеристики на горепосочения модел... Някъде прочетох, че точно при този модел разпределението на въртящия момент между осите е функция на задния диферензиал, което премахва необходимостта от среден такъв... Та... Вярно ли е това? Освен това ясно е, че диференциал ще се сменя... бихте ли ми помогнали с информация за цени, като и с такава за цени на необходимите ремонти?
Предполагам, че Ви е писнало от новобранци, които задават еднакви въпроси за което Ви се извинявам...
Благодаря Ви!
_________________ Dubido ergo cogito ergo sum
|
|
5
|
|
| Пет Яну 20, 2012 2:01 pm |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
|
Legacy '99 MT 2.0 - Имаш преден и заден отворени диференциали, имаш и среден диференциал с виско-блокировка.
|
|
|
|
| Пет Яну 20, 2012 2:49 pm |
|
|
|
automan
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 6:12 pm Постове: 183 Местоположение: Перник
Автомобил: Субару Форестър 2,5 ХТ
Рейтинг: 29
|
|
Около 1000лв е цената, зависи от доставчика. Диференциала се сменя лесно ,но цената на нов не е малка. Симптомите са - при загряла кола на завой се получава придърпване и се чува притракване ,като от каре.
|
|
|
|
| Нед Яну 22, 2012 8:34 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|