Отговори на тема
 Legacy 2000cc 97-ма газифициране 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 537
Автомобил: Impreza STI MY02
Рейтинг: 125
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, съжалявам ако повтярям потретвам и тн темата но не намерих нищо по моя въпрос след краткото ми търсене ограничено от рабонтия ми процес.

Та въпроса ми е Легаси 2.0 97ма година искам да го газифицирам и да ми е евтината кола. Моля за съвет каква газова уредба да сложа,къде и колко ще ми струва. Искам да я монтирам на мястото на резервната гума и да нямам проблем и да не се налага да ходя на настройка през седмица и да ми свети чек енджина.
Естествено какъв разход ви дава този двигател на газ и вашето мнение?

Благодаря Ви предварително. - За София става върпос

Пон Фев 06, 2012 1:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 221
Автомобил: Smart for Four EQ Hyundai Kona EV
Телефон: 0887 93 70 90
Рейтинг: 99
Отговори с цитат
Здравей Колега
Аз карам абсолютно същият автомобил и мога да изкажа мнение единствено от газов инжекцион Фобос. За момента съм много доволен предвид съотношението цена-качество(на уредбата имам предвид), налагало ми се е да ходя два пъти на настройки на компютъра заради неработеща ламбда сонда и общо взето със това се изчерпва поддръжката по уредбата като небройм подмяната на филтърчетата които са консуматив на всеки 10 000км..

Пон Фев 06, 2012 1:43 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
От София съм и ако има колега който е доволен от газаджията си да се похвалва веднага :) Благодаря На Прадабг за бързия и изчерпателен отговор

Сря Фев 08, 2012 9:48 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 335
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124
Отговори с цитат
Здравей, аз моята я сложих при Митака, навъртях вече над 20 000км и съм доволен, гледам само да сменям въздушния фултър по-често на 4-5 000 км.
Газовата ми е обикновенна, с изпарител на Ловато и Ламбда симулатор.

Чет Фев 09, 2012 4:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 43
Автомобил: OUTBACK 2.5/AT 2007
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей, аз съм със същия двигател, сложих му газов инжекцион, не се усеща разлика във вървенето от бензин, разхода - извънградско-10, градско-12-14.Веднъж я свалих на 7.8л но много нерви трябват :shock: .Големия минус за мен е, че минава сама на газ като достигне определена температура, мисля че на 35 градуса, което в града на малки разстояния(особено зимата)означава че караш на бензин.При обикновената газова това го няма, разхода е сходен само дето не върви толкова. Иначе за 10000 нямам някакви неприятности.

Чет Фев 09, 2012 10:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 203
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
Кофти...
Отговори с цитат
Здасти,аз също карам такава кола,сложих фобос но честно казано за почти същите пари би могъл да си сложиш БРЦ при Митака като съм чел някъде из форума отзиви от колеги които са мн.доволни а освен това там ще ти свалят колекторите преди да ги разпробият което не мисля,че го правят някъде на друго място.За вървежа не мога да се оплача за сега почти неусещам разлика,това за преминаването при достигане на определена температура за мен не е минус тъй като за да нямаш проблеми двигателя трябва да достигне работната температура необходима за работа на газ а освен това е добре на една бутилка изразходена да се покара 50тина км.и на бензин.Така са ми казвали газаджий на които имам доверие.За цените в Горна баня "Еврогаз" е фирмата,за фобус най-висок клас ми взеха 1300лв(пълен инжекцион),а при матака със по-майсторско изпълнение и БРЦ мисля,че е около 1500лв.Успех дано съм бил полезен.

Пет Фев 10, 2012 9:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Благодаря Ви колеги! :beer:

Пет Фев 10, 2012 12:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 378
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На Импрезата ми монтираха ГИ "Симгаз" . Дилемата ми беше "Симгаз" или "Фобос" :-? . По съвети на други ,които са монтирали преди мен - монтажа да ти го извършат в Карлово , а след това поддръжката може и при дистрибутори. Този ГИ си е тяхна разработка на базата на "Старгаз" (доколкото разбрах). При настройката установиха , че с бързи инжектори работи по-добре и поставиха такива. Мааалко са по-шумни. При мен след монтирането няма кабел да стърчи настрани или нещо друго , всичко е прибрано по оригиналните снопове :respect: . По спомен , цената беше около 1200 лв с бързите инжектори (японски) и бутилка за мястото на рез. гума.
От 9000 км. карам на газ и до момента нямам никакви проблеми и оплаквания. Доволен съм от разхода . Никога самоволно не е преминавала от газ на бензин . Пробвано при - 23°С :D . Настройките ги направиха да са като на бензин.
На Legacy-то на колегата "мango" са му монтирали такъв ГИ в Севлиево за 950 лв.

Пет Фев 10, 2012 3:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема