Отговори на тема
 Subaru Legacy 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: mercedes
Телефон: 0888555
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, след тази тежка зима желанието ми да си купя автомобил 4х4 взе връх и се спрях на марката Субару, модел Legacy, след 2004г. Тъй като до момента никога не съм карал подобен автомобил, ще Ви бъда много благодарен ако може да дадете съвет за това какъв двигател да търся 2,5 bi fuel или 3,0 R, какви предимства, недостътци и проблеми мога да се натъкна при избора и поддръжката на подобен автомобил.
Благодаря Ви предварително!

Пон Фев 27, 2012 10:32 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 144
Автомобил: Легаси 2,0 D
Рейтинг: 46
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Като те гледам точно по моят път си тръгнал.Преди година и аз се чудих м/у тези двата мотора,пък накрая си взех дизел(и не съжалявам).
Относно въпроса ти: за предпочитане според мен е 3,0 По големият мотор почти винаги е по-здрав.Този е с верига и в динамиката има голяма разлика в полза на 3,0.Относно проблемите ,които можеш да имаш в бъдеще зависи от предният собственик.По принцип тези коли са много здрави.Това е мое скромно мнение по този въпрос.

Пон Фев 27, 2012 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз карам 3.0 и бих го сменил само за 2.5 турбо. Насочи се натам, ако 2-3 литра бензин/газ не са ти проблем. Днес имаше такава тема в раздел аутбек, погледни я, дъвкана е. Аз лично бих ти препоръчал да се огледаш в аутбек - много по-подходящ е за нашата пътна обстановка - 21-2 см просвет си е голям бонус из коловози, дупки, бордюри и т.н. Вярно, че над 160-180 е лодка в завоите, но с едни щанги whiteline заспива. Ако попаднеш на читав екземпляр няма да имаш грижи! :) Успех и да се похвалиш, дано не ти мине бързо зимната еуфория, няма да съжаляваш!

Вто Фев 28, 2012 12:09 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема