Отговори на тема
 Не се прибира щората на багажника 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 196
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте!
Имам проблема описан в заглавието на темата,а именно,че щората на багажника седи в разпънато положение и не може да се събере.
Имали ли сте подобен проблем и има ли решение той или трябва нова щора и тази е непоправима?Ако може да се поправи бихте ли ми обяснили начина?Става въпрос за щора на legacy 3.
Благодаря на отзовалите се и поздрави от мен!

Съб Апр 21, 2012 6:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
извадила се е пружината и е превъртяла , начин има като се отвори и се закачи пружината, принципа е като щорите за прозорци, вътре има пръчка с пружина на ннея и се натяга с въртене.
лесно е но е чалъм.

Съб Апр 21, 2012 7:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Много благодаря и желая хубав!

Съб Апр 21, 2012 7:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Колеги,до сега чета форума и установявам,че проблема с неприбирането на щорите е всеобщ!Има много теми,където е поставен въпроса,но никъде не е обяснено как се отстранява този проблем!Трети ден се опитвам да намеря пружина,която да закача някъде и евентуално да се оправи,но уви се оказва голяма загадка.
Моля,ако някой се е занимавал и е успял да си отстрани проблема да сподели по-подробно как става.Предполагам,че ще е полезно на доста съфорумци.
Благодаря предварително!

Вто Май 22, 2012 10:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз лично намерих само още една такава тема. Защо смятащ, че е всеобщ? Чест проблем е липсата на тази щора в колите нов внос и затова си държат цена - има търсене.
На моята, когато я бях взел беше изпуснала едната щипка, с която се захваща платното. Разглобих я, закрепих щипката, навих платното, натегнах малко пружината и я сглобих. Устройството е елементарно.

Сря Май 23, 2012 5:16 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
не е чак толкова сложно , но е с малко чалъм при натягането на пружината а те е вътре в тръбата на коята в закачена щората. ;)

Сря Май 23, 2012 8:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Някой приятел би ли се ангажирал да се видим,където му е удобно на него да ми покаже какво точно трябва да натегна и къде е тази пружина?
Аз съм от София.

Сря Май 23, 2012 9:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема