Отговори на тема
 Електрически проблем 
Автор Съобщение

Постове: 53
Автомобил: Subaru Legacy Combi 2.0 97 г.
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, така или иначе старото Субару замина и си взех ново. Субару легаси 97г. комби с ръчни скорости. Не знам от какво, но от скоро започна да се случва следното. Когато дам на контанкт започват да цъкат всички релета, шайбата на компресора прецъква и започват да се въртят двете перки. Така за около 4-5 секунди, спират и пак започват и т.н. Това едно на глава, другото е че спря да работи скоростомера и когато чистачките работят цъка пак някое реле. Впечатление ми направи, че 2 пъти мих колата и 2 пъти ми изгоря бушона за плафоните и централното заключване. Изчистих всички маси по двигателя , но пак продължава. Някакви съвети или да ми препоръчате сервиз с някой добър ел. техник...

Пет Юни 01, 2012 10:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това да цъкат релетата звучи като включен тестов режим. Виж буксите под волана за самодиагностика дали не са свързани

Пет Юни 01, 2012 1:37 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 64
Автомобил: SUBARU LEGASY 2.2 128ks
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И по точно зелените букси.

Пет Юни 01, 2012 10:08 pm
Върнете се в началото