Отговори на тема
 Кикдаун - ремап? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Питане ми е следното , времето което трябва на мотора да разбере, че е на кикдаун може ли да се намали с ремапване?
прекалено дълго го осмисля според мен и на бензин и на газ и ме дразни, ясно е, че легасито не е бегачка , но понякога кикдауна те вади от ситуация ако зацепи веднага, а не след половин секунда когато са те омазали вече :D
и понеже съм карал други коли, на които реагира веднага затова и питам.

И между другото след намесата на Стоян , (пловдиския газаджия) колата лети и е абсолютно едно към едно газ/бензин, така че ако някой има нужда човека ще помага с настройките има софтуер за всичко що се слага в БГ и го разбира, което по важното :D

лек ден от мен.

Нед Юли 29, 2012 9:15 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 81
Автомобил: Subaru Legacy 2,5i Aвтомат 2001 г
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Я прати координати на тоз майстор на газовите да го посетя и аз - срамота е да е в града и да не съм го потормозил малко :)

Вто Авг 07, 2012 11:51 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема