Честито за придобивката. Само безаварийни километри да минаваш с нея и за смяна на консумативи да е причината да влизаш в "бокса".
На въпросите:
1. При повечето колеги (и при мен включително) доста от подсветките на копчетата по таблото са изгорели. Разгледай тези теми:
viewtopic.php?f=6&t=3078viewtopic.php?f=25&t=5217viewtopic.php?f=25&t=5218viewtopic.php?f=7&t=47682. По този въпрос не съм компетентен. Моята кутия е автоматична ...
3. Тук съм с особено мнение. Газ не съм си сложил, защото бих си отнел предимството на комбито, а за водородна клетка съм се замислял, дори имам и координати на фирма, занимаваща се с монтаж (ако се интересуваш ще ти ги дам), но не съм чувал някой от колегите съфорумци да е опитвал и да имаме емпирични данни.
4. Любо - 0879520985. Намира се в Люлин.
5. При загрял двигател, оборотите на двигателя трябва да са около 750об/мин. Поне при мен са точно толкова и при включване на какъвто и да е консуматив (климатик, фарове и тн ...) се изменят в мноооого малки граници. Следил съм ги с дигитални уреди. Включването и изключването на перката е нормално, но не и промяната в оборотите. Би било добре да се консултираш с майстор по този въпрос.
Само приятни изживявания с возилото и успех!