Отговори на тема
 Неработещ цилиндър ЛЕГАСИ 2,2 
Автор Съобщение

Постове: 16
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Зравейте колеги.Харесъл съм си ено ЛЕГАСИ 2,2 0т 96г. искам да го купя,но има проблем.Човека който ми го продава ми е познат и не скри от мен че първи цилинър работи когато си поиска.И когато я карах ми направи впечатление неравномерното ускорение ,а на по-малки обороти и придърпване.Много "МАЙСТОРИ" са се упражнявали на нея и не са открили проблема.Евентуално някой от вас може да е излекувал такава БОЛЕСТ на своето СУБАРУ.моля да споделите вашия опит. :)Направете ме щастлив Субару-фен. Благодаря ви предварително.

Пон Окт 15, 2012 4:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Може да бъде всичко... От запушена дюза до бобина... (незнам дали може да е заминала гарнитура) Тръгваш по системата и пробваш със смяна на отделните компоненти... Най-добре ако имаш приятел с добре работещо Субару същия модел и модификация, взимаш от него и слагаш на твоето докато не стигнеш до проблемната част...Провери дали има масло в антифриза в разширителния съд. Мисля че е дребен проблема но все пак нека и колегите се изкажат по-компетентно. При мен имаше подобен проблем и се оказа кабел за свещ при 3-ти цилиндър. :) Успех ти пожелавам и дано се окаже нещо дребно... :)

Пон Окт 15, 2012 6:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 948
Автомобил: Lexus LS 460, 2007
Рейтинг: 354
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Неработещ цилиндър изобщо или прекъсва? Аз имах подобен проблем - смучеше много въздух от щуцера на газовото и 4 цилиндър прекъсваше ужасно. Отстраних пропуска и се оправи.

Пон Окт 15, 2012 7:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Колата няма АГУ. Няма течове от гарнитури и няма масло в антифриза.А и от пръчката за проверка на нивото за масло не духа.има ли някой датчик или сензор който може да прави проблема.Нямам подръка друго Субару за да му заменям части и да пробвам.Ако случайно на вас се е случвало нещо такова-споделете какво е лечението :)

Пон Окт 15, 2012 8:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Размени кабелите, свещите, дюзите, премери компресията...

Пон Окт 15, 2012 8:09 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
icoc написа:
Колата няма АГУ. Няма течове от гарнитури и няма масло в антифриза.А и от пръчката за проверка на нивото за масло не духа.има ли някой датчик или сензор който може да прави проблема.Нямам подръка друго Субару за да му заменям части и да пробвам.Ако случайно на вас се е случвало нещо такова-споделете какво е лечението :)

Замери тая компресия и после другата гимнастика

Пон Окт 15, 2012 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема