Отговори на тема
 Свети ми лампата за AIR BAG 
Автор Съобщение

Постове: 21
Автомобил: Subaru Legasy 2.5 AT 2001
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги здравейте ,
Имам следния проблем ,лампата на air bag свети съвсем леко( мижи) когато увелича оборотите лампата спира да свети ,когато е на празен ход лампата свети по силно ,когато дам на контакт преди да запаля свети много силно наравно с останалите лампи по таблото. Незнам къде да търся проблема . някакви съвети ?

Пон Окт 22, 2012 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Свали си таблото и го прегледай( и снимай) отзад по пистите...възможна е прецакана писта или да е имало интервенции по таблото,ако сам не можеш да се справиш пиши да помагаме ;)

Пон Окт 22, 2012 9:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На мене ми свети от време на време но като размърдам една букса под шофьорската седалка и се оправя,сигурно е някяква слаба връзка.
Като размърдам буксата гася и после паля за да разбера дали се е оправило,на работещ мотор не изгасва дори и да се е оправило.

Пон Окт 22, 2012 10:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 120
Автомобил: 2005 Legacy H6
Телефон: 0888965945
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей колега,ако скоро со купил МПС-то има голяма вероятност,това да се дължи на интервенция на автоджамбазите.Ако аербега не е пореда си и свети ,се сваля таблото изолира се неговата пътечка и се прави мост към лампата на генератора или лампата за маслото,какво се случва,даваш контакт и всички лампи светват,палиш и маслото и зареждането гаснат и аербега съответно също,най евтиния и бърз начин за ремонт на аербеци.

Вто Окт 23, 2012 6:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 220
Автомобил: Subaru Legacy IV B13_
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
аз не съм много вещ в електрониката .. но при мен го има същото и трябва да размърдам буксите под шофьорската и пасажерската седалка .. иначе ако има интервенция ще се разбере ако се закачи на диагностика .. там си има тестове и всичко .. така че пробвай първо с буксите ако трябва ги разкачи и включи отново

Вто Окт 23, 2012 9:16 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема