Отговори на тема
 Ново Легаси във Форума! 
Автор Съобщение

Постове: 16
Автомобил: Subaru legasy
Телефон: +359898701413
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,колеги!Най-после се сдобих с мечтания автомобил:Легаси 3,седан,2.0,2000г.Много му се радвам,но имам няколко въпроса и проблема.Единият ми проблем е кнок сензора(май това е болка на всички Субари-та),заслужава ли си да търся втора употреба?Вторият ми проблем е надраскано стъкло на единият фар,как може да се оправи?И последно засега,кажете асистента за потегляне в наклон как действа(защото сменях накладки отзад и регулирах тези на ръчната спирачка,и от тогава ми се струва че има промяна във включването на асистента)?Благодаря предварително!Имам и други въпроси,но по-нататък ще питам.Само да ви споделя че откакто съм със Субару-то,се чуствам като във вица "Гледам,че не ги карат много"! :good:

Съб Окт 27, 2012 10:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито и много безаварийни километри :good:

Съб Окт 27, 2012 11:22 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Автомобил: outback 2.5АТ 2004
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Колега ,честито и много приятни изживявания със субито, колкото до асистента поне при АТ мисля ,че е автоматичен и няма настройки, но нека все пак по-компетентните да кажат.

Съб Окт 27, 2012 11:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Под асистент имаш в предвид hill holder-а предполагам. Което значи, че си с ръчни скорости, понеже автомата няма нужда от такова нещо. Не си го разбъзикал, защото той се намира в скоростната кутия - може да се разбъзика при смяна на съединители, не на накладки.
Най-общо казано - когато си на наклон, докато държиш съединителя, "чукваш" педала на спирачката и се активира. Тествай.

Съб Окт 27, 2012 2:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема