Здравейте. Понеже тези дни си свалих двигатела на масата за смяна гарнитури на глави. И понеже буталата са доста нагорели ми дойде идея и да разцепвам двигатела да сменям лагери и сегменти. та някой дали го е правил това упражнение и дали после става нещо от двигатела като се сглоби. Защото едни уж разбирачи ми казаха че като го сглобя после трябвало да минава на Борщанга и такива глупости. Благодарско предварително.
Няма проблеми колега, хубаво почистване на повърхностите, качествен силикон и внимателно притягане с необходимия въртящ момент и работата е готова. Трябва да се внимава при намазване със силикона, необходим е тънък и равномерен слой за да не се откъсне част от него или да останат сухи повърхности. Ако се налага смяна на сегменти или лагери, ще се удължи ресурса на двигателя.
ОК Много благодарско. А някой да е пазарувал части за същата операция и ако да от къде. Защото на няколко места звъня за (сегменти,лагери,гарнитури на глави и всичко вътре във двигатела) и ми обявяват нещо от сорта на 1600-1700лв. което ми се струва малко множко.
Стояне, всички тука пазаруваме от едно място. Тоест две места- Мимо и Люцкан, като цените им са сходни. Не знам какво сте очаквали като цени за оригинални части, но доколкото чух, Митьо бил намерил всичко за 400 лв. По евтино няма да го намерите.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.