Отговори на тема
 Въздуховод за преден капак 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 59
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
След градушката така и така предстои ремонт на предния капак, та съм решил да накарам майстора да постави въздуховод, който уж да охлажда по-добре двигателя. В тази връзка моля, дайте идеи за поставяне на такъв въздуховод на Легаси 3 и по-точно предложения от какво друго Субару може да стане, за да отида до някой от колегите продаващи авточасти втора употреба и сдобия такъв :-? :-? :-? .
Благодаря предварително!

Пет Сеп 12, 2014 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
От gtb twin turbo версия та. Виж из англия

Съб Сеп 13, 2014 9:22 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 59
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
adddt написа:
От gtb twin turbo версия та. Виж из англия

Благодаря, ще търся втора употреба, защото нов в ebay ми се вижда скъп http://www.ebay.co.uk/itm/HOOD-BONNET-I ... 3f2d0b4ed1

В България има, но за Impreza и не зная дали ще стане, преди да съм измерил точно http://marveltuning.com/wp-content/uplo ... 2/11/7.jpg

Пон Сеп 15, 2014 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, предполагам капакът ти в момента е цял, т.е. без фабричен отвор за въздухозаборник. Ако е така, щом ще се реже, няма никакво значение от какво ще е въздухозаборника. Тук се продава viewtopic.php?f=26&t=16759 . Малко е относително колко ще помогне точно, тъй като е предвиден за съвсем различни цели. Освен такъв въздухозаборник в средата на капака или пък вместо него, може да се направят отвори от т.нар. "хриле" от двете страни на предния му край. Разгледай обяви или снимки на ВРХ и СТИ и ще видиш какво точно имам предвид.
Най-накрая, ако искаш да поохладиш двигателя осезаемо, първо махни изолационната вата от вътрешната страна на капака, а после и кората под двигателя.
Поздрави!

Пон Сеп 15, 2014 4:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема