|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Круиз контрол и електронен километраж ?
| Автор |
Съобщение |
|
gogi4
Пресен - пресен
|

Здравейте ! От скоро съм собственик на subaru llegacy 2.5 5АТ 2005 г. Установих проблем, който ще споделя с вас с надеждата някой да ме упъти. Знаете , че по стар български обичай, когато търговците на употребявани автомобили на старо ви продават колата, тя магически се подмладява с - 100 000/200 000 кв.м. Като добре запознат с българските нрави , аз никога не съм се интересувал от това какво показва километража като изминат пробег (по принцип на изток от Виена на документи и автомобилни километражи не вярвам). Така си купих кола, чийто километраж показва 129 000 , но съм убеден , че е над 200 000 км. Проблемът е , че когато някой "майстор" е връщал ел. километраж, това най-вероятно е довело и до проблем с круиз контрола и дисплея на борд компютъра. Круиз контрола не работи, а на дисплея се изписва само температурата, часа и продължителността на пътуването. След проверка в сервиз се оказа че датчици, лентов кабел и др. са наред , а диагностиката откри следната грешка:P1578 Meter Failure. От сервиза споделиха, че това вероятно се е получило след неумела намеса в показанията на километража.Та въпросът ми е : Познавате ли специалист, който разбира от електрониката на това субару и който може да реши проблема ?
|
|
|
|
| Сря Дек 12, 2012 2:49 pm |
|
|
|
plaskom
|
Колега, ако напишеш от къде си ще получиш по-добри предложения за сервиз без да те "разкарваме" из цяла България. 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Сря Дек 12, 2012 4:00 pm |
|
|
|
gogi4
Пресен - пресен
|
|
От София съм, но пътувам из страната непрекъснато и не е проблем ако сервиза някъде другаде. Исках да прикача и снимка на показанията на борд компютъра, но нещо не се справям.
|
|
|
|
| Сря Дек 12, 2012 4:30 pm |
|
|
|
plaskom
|
|
За София провери при Митака или Любо. А в кой сервиз са гледали колата, ако не е тайна?
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Сря Дек 12, 2012 4:40 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|