|
Страница 1 от 1
|
|
Покупка на "зимна маска" за Легаси 99?
| Автор |
Съобщение |
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
Интересува ме дали някой е виждал да се продава такова нещо в БГ, както и цените му в САЩ (съфорумците от този район  ). Говоря за ето това нещо, което е на колата на колегата
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=83
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Вто Окт 24, 2006 12:01 pm |
|
|
|
Nick
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 1:21 pm Постове: 673 Местоположение: Canada Рейтинг: 84 
|

Това тука се води bra (сутиен)......и го има под път и над път. Мога да ти проверя цени. Има full size и half size. На снимката май е тази, която обхваща само капака. Но иначе има цялостна, която обхваща и бронята. Убеден съм, че следва да има. Те тия афтърмаркета не се бият тука. Още не е излезнал модел на пазара, и вече имат всичко за него, тегличи, аксесоари......просто не знам кога ги дизайнват.
Тука, обаче, ако трябва да кажа аз какво харесвам.....това е обличане с прозрачно фолио (3М) на цялата предница. Скъпо е, но е най-верното решение. Нищо не се губи от гледката, от цвета на колата, от формата. И всичко се запазва завинаги. При нас клиенти с мангизи като поръчват скъпа кола, това искат. По форма и площ обхваща цялата предница, точно колкото пълен размер зимна маска, но не виждаш нищо после. А защитата си е там. Примерно - зимната маска притрива боята, малко или много. После събира много шушляци и пясък, които също притриват боята. Трето, много е bulky, много е изтумбено с нея. Сложи и фактора за България мераклии да я откраднат ........и достам си си. А това, за което аз говоря, само ще го гледат и ще се чешат по вратовете.
|
|
Последна промяна Nick на Сря Окт 25, 2006 3:26 am, променена общо 1 път
|
|
| Вто Окт 24, 2006 12:29 pm |
|
|
|
Flat 6
|
Май успя да ме откажеш...
Щом протрива боята, значи файдата ще е нулева, да не речем и по-зле...
А това за фолиото - нищо не съм чувал по въпроса в БГ... 
|
|
|
|
| Вто Окт 24, 2006 6:01 pm |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
|
Изцяло подкрепям мнението на Ник.Не ти трябва.Аз си бях поръчал дефлектор за насекоми,оригинален от Субару,но след като се замислих каква всъщност му е функцията-е не можах да измисля и го върнах.Тоя филм,за който Ник говори е най доброто решение.
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Вто Окт 24, 2006 7:31 pm |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
|
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Сря Окт 25, 2006 3:12 am |
|
|
|
Nick
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 1:21 pm Постове: 673 Местоположение: Canada Рейтинг: 84 
|
|
Да, точно за това става въпрос. В случай че правиш 80 % от километрите си в градско, много не ти трябва това. Но в случай че правиш 80 % от километрите си на магистрала и колата ти е нова - повярвай ми, престъпление е ако не сложиш този филм. Особено при нас както е, калобраните (за леки коли) не са задължителни по закон - така става, че предни стъкла, зимни маски, 3М фолио и бояджийки услуги процъфтяват като бизнес. На магситрала си фърчат ситни камъчета като стой та гледай.
|
|
|
|
| Сря Окт 25, 2006 3:34 am |
|
|
|
Flat 6
|
Тука не е по-различно по пътищата.  Няма никакъв контрол по този въпрос и е съвсем нормално да видиш трактор да се пуска от калната нива директно на някой главен "Европейски" път... Да не говориме, че Тирове и рейсове карат с по 130+км/ч и зад тях е като на война...
В тая връзка се сещам за един случй от тая година - карам си аз към морето; вали дъжд; еднопосочно движение и пред мене тир с възможно най-дългото ремарке... Изведнъж въжето, което уж трябва да укрепва товара просто се откача и пада на сантиметри встрани от моята кола  От там започва да се влачи и се пита в задачата, как аджеба се изпреварва 30+метра ТИР с още 20 метра влачещо се въже след него  Отделно дето трябва да си като Алберто Томба за да не го настъпиш... 
|
|
|
|
| Сря Окт 25, 2006 10:52 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|