Отговори на тема
 Покупка на "зимна маска" за Легаси 99? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Интересува ме дали някой е виждал да се продава такова нещо в БГ, както и цените му в САЩ (съфорумците от този район :D ). Говоря за ето това нещо, което е на колата на колегата :arrow:
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=83

Вто Окт 24, 2006 12:01 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 673
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Това тука се води bra (сутиен)......и го има под път и над път. Мога да ти проверя цени. Има full size и half size. На снимката май е тази, която обхваща само капака. Но иначе има цялостна, която обхваща и бронята. Убеден съм, че следва да има. Те тия афтърмаркета не се бият тука. Още не е излезнал модел на пазара, и вече имат всичко за него, тегличи, аксесоари......просто не знам кога ги дизайнват.
Тука, обаче, ако трябва да кажа аз какво харесвам.....това е обличане с прозрачно фолио (3М) на цялата предница. Скъпо е, но е най-верното решение. Нищо не се губи от гледката, от цвета на колата, от формата. И всичко се запазва завинаги. При нас клиенти с мангизи като поръчват скъпа кола, това искат. По форма и площ обхваща цялата предница, точно колкото пълен размер зимна маска, но не виждаш нищо после. А защитата си е там. Примерно - зимната маска притрива боята, малко или много. После събира много шушляци и пясък, които също притриват боята. Трето, много е bulky, много е изтумбено с нея. Сложи и фактора за България мераклии да я откраднат ........и достам си си. А това, за което аз говоря, само ще го гледат и ще се чешат по вратовете.

Последна промяна Nick на Сря Окт 25, 2006 3:26 am, променена общо 1 път

Вто Окт 24, 2006 12:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Май успя да ме откажеш... :roll:
Щом протрива боята, значи файдата ще е нулева, да не речем и по-зле...
А това за фолиото - нищо не съм чувал по въпроса в БГ... :roll:

Вто Окт 24, 2006 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Изцяло подкрепям мнението на Ник.Не ти трябва.Аз си бях поръчал дефлектор за насекоми,оригинален от Субару,но след като се замислих каква всъщност му е функцията-е не можах да измисля и го върнах.Тоя филм,за който Ник говори е най доброто решение.

Вто Окт 24, 2006 7:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
http://www.carpretty.com/3mpaintprotectionfilm.htm

Сря Окт 25, 2006 3:12 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 673
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Да, точно за това става въпрос. В случай че правиш 80 % от километрите си в градско, много не ти трябва това. Но в случай че правиш 80 % от километрите си на магистрала и колата ти е нова - повярвай ми, престъпление е ако не сложиш този филм. Особено при нас както е, калобраните (за леки коли) не са задължителни по закон - така става, че предни стъкла, зимни маски, 3М фолио и бояджийки услуги процъфтяват като бизнес. На магситрала си фърчат ситни камъчета като стой та гледай.

Сря Окт 25, 2006 3:34 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Тука не е по-различно по пътищата. :cry: Няма никакъв контрол по този въпрос и е съвсем нормално да видиш трактор да се пуска от калната нива директно на някой главен "Европейски" път... Да не говориме, че Тирове и рейсове карат с по 130+км/ч и зад тях е като на война...
В тая връзка се сещам за един случй от тая година - карам си аз към морето; вали дъжд; еднопосочно движение и пред мене тир с възможно най-дългото ремарке... Изведнъж въжето, което уж трябва да укрепва товара просто се откача и пада на сантиметри встрани от моята кола :shock: От там започва да се влачи и се пита в задачата, как аджеба се изпреварва 30+метра ТИР с още 20 метра влачещо се въже след него :lol: Отделно дето трябва да си като Алберто Томба за да не го настъпиш... :lol:

Сря Окт 25, 2006 10:52 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема