Отговори на тема
 LEGACY DIESEL мнения 
Автор Съобщение

Постове: 8
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Размечтал съм се тука за едно LEGACY, но честно казано не мога да взема решение... Много ми се кара дизел, но малко ме притеснява, че този двигател се произвежда само от около 5г, а бюджета ми предполага да си взема някое от първите (2008-2009). Доколкото разбрах има някакъв проблем с коляновия вал в моделите от тези години, но не можах да разбера доколко често се проявява и има ли начин да се хване преди да се строши нещо? Има ли някакви други характерни особености. Честно казано въобще не съм наясно с Boxer двигателите.

Има ли някой горд собственик на Субару с този двигател да сподели впечатления? Много ми е интересно и поддръжката как е - стандартните работи - ремъци, ролки, масла, филтри....

Все още не съм отхвърлил и бензиновия вариант - там малко ме притеснява разхода, обаче, а изобщо не ми се слага газ на такава хубава кола...

Пропуснах да спомена, че съм от София.

Извинявам се ако има вече подобна тема, но от няколко дена ровя из форумите и не можах да намеря.

Нед Окт 13, 2013 7:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=4&t=15245 :good:

Нед Окт 13, 2013 7:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 8
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
май е достатъчно да се прочете това:

viewtopic.php?f=18&t=10972

После минаваме на варианта бензин или дизел след средата на 2010г, Евро5 - за съжалние не ми е по джоба все още :(

Някой модератор може направо да я затрие тази тема - извинявам се още веднъж, че писах без да съм изчел достатъчно.

Пон Окт 14, 2013 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема