Отговори на тема
 Legacy 2.5 или 3.0 
Автор Съобщение

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Обмислям сериозно да сменя сегашната си кола с едно Легаси 2.5 или 3.0, но не знам нищо за тях, нямам и познат, който да кара Легаси. Не знам кой двигател е по-добрия (става дума за автомат от 2005 до 2007г.) Ще се радвам на някой съвет от Вас. Благодаря Ви предварително.

Нед Окт 27, 2013 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако не те бърка 3.0! Винаги е по-добре да има магарета под капака! Даже и да не ги ползваш, ако можеш да ги храниш са си там.

Не си казал откъде си.
:beer:

Нед Окт 27, 2013 7:33 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ти за съвета. Четох тук, че автомата на 2.5 бил с 4тири скорости? След 2005г. още ли е по този начин автоматика? Като цяло и аз съм се насочил към 3.0. Как са отностно поддръжка? Двигател и ходова част?
От Стара Загора съм :)

Нед Окт 27, 2013 7:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Потдръжката не е евтина. Частите са като за Валве оригинални да вземеш (примерно). Вече има и заместители някакви, но винаги е по-добре оригинално.
Относно окачване - моя бек от почити 4г го карам и за сега съм сменял заден тампон на преден носач (силиконови са и се пукат - къде от старост, къде от зор - някъде към 200 лева е един), един шарнир, биалетки и тампони на биалетките. Кормилна рейка (тропаше си още като я взех и я покарах така 2г), преден лагер, но се оказа, че бил здрав и виело от гуми ](*,) ... друго няма. А да, биалетки съм сменял няколко пъти - консуматив са при аутбеците. на 20-30к км почват леко да тропкат и ако се дразниш - сменяш.

Относно H6 - само съм чел, но според това, което съм чел - ако е читав (не е прегряван и да е 'закърпен' и покрит) и си направиш пълна профилактика на охладителната система, смениш превантивно термостата, увериш се, че радиатора не е задръстен отвън с боклуци и няма запушвания и не тече.... би трябвало да нямаш никакви ядове. (подразбирам ползване на хубаво масло и навременно сменяне).

Относно автомата, не съм аз човека...
:beer:

Нед Окт 27, 2013 8:56 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ти за отговора. Много ми е интересно за автомата ще го потърся да видя как е. Поддръжката ми звучи нормално, както всяка кола за да се движи и върви добре си иска нейното.

Нед Окт 27, 2013 9:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 113
Автомобил: Subaru Forester 2.0
Нов фен
Отговори с цитат
що касае автомата , моята е от септември 2004 г. и е с 4 скорости но това не ми пречи има си и ръчен режим така че това не е проблем стига де е подържан читаво.

застрахователен посредник

Пон Ное 04, 2013 11:58 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема