Това е едно от най-красивите модели на Subaru, въпреки сходствата му с Опел Инсигния. Забелязва се тенденция европейските коли да мязат на японски и обратно. На мен лично много ми харесва.
Взех да се дразня от дизайнерите на Субару вече! Излизат с красив, запомнящ се и много добър дизайн а след това пускат в серийно производство някакви недомислени и незавършено изглеждащи автомобили. Специално за Легаси, моделът 2005-2009 година изглежда много по-добре от последното Легаси, за съжеление, дизайнерите не са запазили линията... Дано поне новото максимално се доближава до този концепт- а дано, ама на дали!
Пет Ное 15, 2013 7:37 pm
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Именно "грозноватия и ръбест дизайн" на Субару е една от причините да печели верни фенове по целия свят. Всички други са еднакви, с лигаво овални форми като "перчем на зализан г*й".
Според мен дано си останат верни на "по-грубите и ръбести" форми. Така колите изглеждат "грубо силни", с подчертана индивидуалност. Все пак Субару НЕ Е масова кола и НЕ Е нужно да се харесва на всички!
За последното има поне 20 други марки, които удовлетворяват критерия "красота"... там пежо, рено, алфа, ситроен... пълно е с "мис кола" по бански костюми.
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
Съб Ное 16, 2013 10:16 am
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
колегата унуфри е прав,една традиция на коли без рамки изчезва!!ауди,мерцедес,бмв почнаха да правят 4-ри врати купета без рамки!!!дано на автосалона в NY и LV покажат друго!!!
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
Съб Ное 16, 2013 10:45 am
Arkidqkono
Регистриран на: Вто Мар 05, 2013 4:12 pm Постове: 121 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0887806304
Рейтинг: 0