на едно от ходенията ми до морето проверих колко е капацитета на резервата и на газовата ина бенца..
Историята е следната: беше някаква лудница на излизане от София и викам ще заредя по натам .. лампатана на бенца ми беше светнала а газта на около 3/4 викам си така и така ще спираме давай .. обаче както казах трафика як .. в едната лента карат със 110 в другата с 100 и много .. и направихме пакет с една осмица и един Таурег, дет се вика, 180км/ч и смело напред .. минахме трафика и вече беше по-нормално след пловдив .. Газта беше вече на 1/4 а аз съм още на чирпан

.. казвам няма да рискувам спирам на последната бензиностанция (ОМВ на Плодовитово) ... грешка

опашката от коли на магистралата .. лудница .. правя бърза сметка газта ще изкара 110-120 км бенца 100 километра ги има на последното деление ама под него колко има не знам .. ще разберем

.. и така продължаваме и се кротвам на 130 км/ч да смъкнем разхода .. газта свърши не помня къде точно но оставаха малко над 100км .. почнахме на резерва от бенц .. и на 30 км преди Бургас стрелката си застана във фабрична позиция

и подготвих момчетата да загряват да тичат до най близката бензиностанция !! .. иии накрая стигнахме с две червени лампи и всички стрелки в нулева позиция .. а на бензиностанцията Суби беше толкова лаком че чак се изплаших
Поуката не тръгвайте на Резерва и не си правете планове да спирате на последната бензиностанция