Здравейте,имам въпрос за легаси 99г примерно има ли реглаж на страничен наклон отпред,ако да, от каде се прави, и от зад прави ли се реглаж? МОля само за 100 процентови правилни отговори.
Здрасти колега,да има реглаж отпред е горния болт на макферсона (на болта си има белези),а отзад е на носача от вътрешната страна към моста и на него си има белези.
колега мерси за отговора.На мен тоя болт ми си видя обикновен без ексцентрик.Та въпроса ми е отвивам ги леко и 2 та и се прави реглажа или самия болт в леглото е ексцентрик?И всички ли автомобили от тази марка имат такъв вид реглаж.
Поне на Форестър 1 и на Легаси 2 горния болт на предните макферсони е екцентричен.Развии го и го и го напръскай с WD или еквивалент. И въртейки самия болт ще променяш наклона. Аз лично не бих го направил без опит или даже стенд. Предвид факта ,че може да ти износва гумите неправилно и да не седи добре на пътя едно спестяване на 60 лева за двата моста реално не си струва...
Пон Ное 18, 2013 10:04 pm
kalata14
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 10:30 pm Постове: 110 Местоположение: PLOVDIV
Автомобил: Legacy16v turbo20
Рейтинг: 0
здрасти ,колега данеси го дига ,зада търсиш регулаж, по принцип които го дигне повечко се получава видимо наклон на гумите и няма много опции за оправяне
Мерси за мненията колеги истината е ,че съм начинаещ в реглажите, а субарутата са ми тъмна Индия изобщо.Но, определено ми помогнахте и резултата е 2 готови Легасита.