Потдръжката не е евтина. Частите са като за Валве оригинални да вземеш (примерно). Вече има и заместители някакви, но винаги е по-добре оригинално.
Относно окачване - моя бек от почити 4г го карам и за сега съм сменял заден тампон на преден носач (силиконови са и се пукат - къде от старост, къде от зор - някъде към 200 лева е един), един шарнир, биалетки и тампони на биалетките. Кормилна рейка (тропаше си още като я взех и я покарах така 2г), преден лагер, но се оказа, че бил здрав и виело от гуми
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
... друго няма. А да, биалетки съм сменял няколко пъти - консуматив са при аутбеците. на 20-30к км почват леко да тропкат и ако се дразниш - сменяш.
Относно H6 - само съм чел, но според това, което съм чел - ако е читав (не е прегряван и да е 'закърпен' и покрит) и си направиш пълна профилактика на охладителната система, смениш превантивно термостата, увериш се, че радиатора не е задръстен отвън с боклуци и няма запушвания и не тече.... би трябвало да нямаш никакви ядове. (подразбирам ползване на хубаво масло и навременно сменяне).
Относно автомата, не съм аз човека...