Отговори на тема
 Издръжливост на двулитровия боксер със 125 к.с. 
Автор Съобщение

Постове: 37
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, драги колеги! За здравината на Субару може да се напишат доста книги...Сам съм я изпитал без да имам проблеми с Легаси 2.0 16V от 96та. Въпреки това искам да попитам има ли проблеми със следващия двигател ако са му навъртени повечко километри. Харесал съм си едно Легаси 3-ка с фейслифт 2.0 125 кончета и единственото, което ме притеснява са 280 000-те километра на одометърът му.
Та въпросът ми е към хората, които са с този двигател, дали създава някакви проблеми при повече километри, или остава верен на своя собственик като всеки друг.

Съб Дек 14, 2013 7:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 259
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мнение на лайк с доста километри зад гърба си:
Няма ДВГ, което да се плаши от километри, хеле боксера.
Морят го собственици-мърлячи и напоследък производители с пазарни мераци, подчинени на теорията/практиката за "планираното остаряване".
До сега не съм имал или карал кола под моя грижа, която де е изразходила двигателния си ресурс.
Наскоро случайно присъствах на изложение на земеделска техника в Австрия. Точките обра един трактор Щаер с парен двигател на почти век. Все едно сега излизаше от завода. Изводът - въпрос на грижа. Както и да е....
Успех с легасито!

Съб Дек 14, 2013 9:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 37
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
С леко разочарование ви информирам, че от Субару минавам на Митсубиши(такова ми купиха, който поръчва музиката той плаща...) Каризма 2001 1.6 100к.с. на 110 000км
Поздрави, марката ще ми липсва, отивам да окалям Субито, преди да са го купили още, че се продава.
Останете със здраве, колеги и весели празници!

Модератор може да изтрие темата, ако сметне за необходимо

Нед Дек 22, 2013 11:28 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема