Отговори на тема
 Нов притежател на Легаси. 
Автор Съобщение

Постове: 3
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Предполагам доста от вас са имали онова чувство на съмнение преди да си купят автомобил.

"Дали правя правилния избор...ама да не би да се "набутам"... автомобилите от тази марка не се срещат често и сигурно си има причина за това...Поддръжката сигурно ще ми изяде главата и жената и щерка ми ще трябва да ядат цял месец макарони/без сирене/ само защото се е наложило да си сменя накладките...Да бе, четох доста във форума на Субару, ама...доколко може да се вярва на написаното там..., а Импрезата е само един мит...пфф..боксер...ако е толкова хубав мотор защо всички други не правят боксер ДВГ-та..."

Онова люшкане в крайностите на еуфорията, че се сдобиваш с друг автомобил и почти маниакалната нерешителност дали пък не правиш фундаментална глупост. Веднъж ми се случи да си купя автомобил и той да се окаже огромно разочарование. Предполагам сред вас също има такива и знаят колко отвратително чувство е това.

В интерес на истината бях на малка крачка да се откажа от покупката на Субару, но си припомних думите на един мой съсед с Легаси, който поразпитах преди време за неговия автомобил. Той беше много лаконичен в отговора си. Каза ми, цитирам - "Няма такава кола просто"

И така. Оказа се, че с всеки изминат километър от търговеца до вкъщи подозренията и страховете започнаха да се топят с феноменална бързина. Не усетих кога изчезна главоболието ми и подозрителното ми състояние на тотална сетивна мобилизация за странни звуци и вибрации в новозакупения автомобил. След няколко часа каране започнах да си мисля, че този автомобил сякаш съм го имал откакто се помня.

Не е нищо особено. Легаси, произведено 2000г. 125 к.с. Но звукът на боксера, особено в празния му ход, стабилността, возенето, интерактивността на автомобила, плавното константно ускорение и още куп други неща ми помогнаха да разбера, не само че не съм сгрешил в избора си, а съм направил много добър такъв.

Редовете, които прочетох в този форум за впечатленията от Легаси сега придобиха съвсем друг смисъл. И за да не си помислите, че съм тип който е слязъл от "Москвич" и се е качил на "Субару" искам да поясня, че имам сериозни лични впечатления от автомобили в този и не само в този клас. Като се започне от Лагуни и Пасати, та се стигне до флагмана на Опел - напомпана 4х4 би турбо Инсигния /чиято автоматична трансмисия сякаш бе болна от "Синдром на Даун"/. В продължение на 6 години семейният ни автомобил беше Опел Вектра Б.

Но това над 10 годишно "Легаси" е нещо различно като усещане за мен като шофьор и в тази връзка искам да благодаря за добре структурираната и много информативна тема за новодошлите в този форум.

Пожелавам на всички вас, колеги, много безаварийни километри, да си карате машинките със здраве и нека по-често вали сняг...мамка му стара...
 13

Сря Фев 19, 2014 11:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А... без снимки не вярваме.

Добре дошъл и само положителни емоции да имате с колата.

Сря Фев 19, 2014 7:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 121
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0887806304
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Хм, на моменти съм се замислял, дали не съм сгрешил с покупката си, но след като се кача в друга кола си връщам думите назад!
Просто без Субарцето не мога, не слизам от него, не мога да му се нарадвам, а го имам от почти година. Не мога да опиша радостта си след първия сняг и ледовете из града тази зима - не можах да си сваля усмивката от лицето като разбрах колко е стабилно. Поддържам машината в изряден вид и не смятам да я продавам докато не ме остави.

https://protektoperfekto.bg/product-category/avtoaksesoari/

Сря Фев 19, 2014 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито и добре дошъл! Много безаварийни километри с новата придобивка :good:
Чакаме снимки :)

Чет Фев 20, 2014 7:00 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 92
Автомобил: Subaru Legacy 2.5
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Честито колега за новата придобивка :) Много безаварийни километри и на много хубави места да те закара :pardon: =D> :D

И аз когато си купувах Субаруто имах притеснения, но месец два след като бе станала моя отговорът като ме попитат: е как е Субаруто/Легасито, вече отговарям : за мен други марки автомобили вече не съществуват :bow: :good: :love: и не е лъжа....

Чет Фев 20, 2014 10:44 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:race: :D :subaru: :subaru_rulz:

Чет Фев 20, 2014 11:35 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru legacy 2.5 L
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Честито и само положителни емоции :good:

Чет Фев 20, 2014 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 286
Автомобил: subaru legacy 2.5/2010г.
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
ха колега и моята беше вектра Б преди легасито (голям боклук )
честито и безаварийно

Чет Фев 20, 2014 9:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ето я

Изображение

Изображение

Изображение

Пет Фев 21, 2014 1:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 207
Автомобил: outback2.5 ,lancer sportback
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
честито със здраве да си я караш , и много безаварийни км, аз съм със по старото легаси 2.2 но ми се вижда малко тромаво честно казано , но съм го взел с цел товарно магаре , и като комфорт и возене е много добре , да не кажа , че е най комфортно от семейния авто парк =D>

Съб Фев 22, 2014 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 489
Автомобил: LEGACY 2.0 1993/ 2.5 2005
Телефон: 0898550848
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Честито колега много безаварийни километри. :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Съб Фев 22, 2014 7:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Честито колега, добре дошъл във форума! Доста добре изглежда Субару-то. Имаш + от мен като за добре дошъл! :)

Съб Фев 22, 2014 11:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 248
Автомобил: Outback 3.0 06
Телефон: 0888233373
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Отдавна не бях чела такова емоционално представяне).
Колата тепърва много ще те радва и ще я преоткриваш. Един плюс и от мен. И много безаварийни км!

Пон Фев 24, 2014 6:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема