Отговори на тема
 въпрос за амортесиори legacy || 
Автор Съобщение

Постове: 18
Автомобил: WRX Impreza wagon
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет.
Въпросат ми е следния аз сам с пружини ако когато ходих до магазина за части ми казаха че им излизат само възглавници за този модел аз се хванах свалих единя и го исчистих. Намерих надпис и открих че всъщност е оригинален от модела а не както предполагах от друг модел.Някои може ли да ми каже каде мога да намеря такива амортесиори цена и евемтуално на какви фирми предполагам че оригиналните са скъпи :) Надписа е 20362AC010 на задня ляв аз ще сменям комплект с тампона и от дясно.

Прикачени файлове:
20140322_184549.jpg
20140322_184549.jpg [ 934.46 KiB | Прегледано 299 пъти ]
20140322_184606.jpg
20140322_184606.jpg [ 1.92 MiB | Прегледано 299 пъти ]
20140322_185542.jpg
20140322_185542.jpg [ 1.71 MiB | Прегледано 299 пъти ]
Нед Мар 23, 2014 9:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
rado3780 написа:
Привет.
Въпросат ми е следния аз сам с пружини ако когато ходих до магазина за части ми казаха че им излизат само възглавници за този модел аз се хванах свалих единя и го исчистих. Намерих надпис и открих че всъщност е оригинален от модела а не както предполагах от друг модел.Някои може ли да ми каже каде мога да намеря такива амортесиори цена и евемтуално на какви фирми предполагам че оригиналните са скъпи :) Надписа е 20362AC010 на задня ляв аз ще сменям комплект с тампона и от дясно.

Аз не мога да отговоря на въпроса, но мога да посоча около 20 правописни и стилни грешки в горните няколко реда:

Привет!
Въпросът ми е следния: аз съм с пружини. Когато ходих до магазина за части ми казаха, че им излизат само възглавници за този модел?! Аз се хванах, свалих единя и го иЗчистих. Намерих надпис и открих, че всъщност е оригинален от модела, а не както предполагах от друг модел. Някой може ли да ми каже къде мога да намеря такива амортисьори, цена и евентуално на какви фирми? Предполагам, че оригиналните са скъпи? Надписът е 20362AC010 на задния ляв. Аз ще сменям комплект с тампона и от дясно.
 3

Нед Мар 23, 2014 10:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Извинявам се, че съм извън темата, но не ме свърта.
Ето до къде води писането на латиница, без да се усетиш, когато минеш на кирилица се получава тази смесица наречена маймуница.
Хора, ние сме едни от малкото народи, които имат собствена азбука, възползвайте се от това, а другите са жалки имитатори.
Много хора без да се усетят пишат на латиница и в официални писма, смешно е. Преди години преглеждах едни CV-та и си слагам отметки "не става" наред на всички с латински букви, а жената минава покрай мен и ме пита "какво правиш, бе, ти погледна ли ги изобщо", а аз "не, защо, трябва ли да ги гледам изобщо", та после така на майтап ги погледнах, имаше двама, които ставаха за първо интервю, е а познайте дали викнах хора, които не уважават отсрещния.
Просто латиницата я смятам за неуважение, а грешното писане ми е смешно, несериозно, детинско и малко с недоверие гледам на хора ненаучили се да изписват поне правилно думите.
Нищо лично към никого. Просто аз така гледам на нещата.

Пон Мар 24, 2014 7:59 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема