Отговори на тема
 Съвместимост въздушното окачване на Legacy II и Legacy III 
Автор Съобщение

Постове: 24
Автомобил: Subaru SVX, Legacy, Justi, Scenic
Телефон: 0888012366
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте колеги и приятели!
Дилетантският ми въпрос личи още от заглавието на темата. Никъде във форума не открих необходимата ми информация.
Имам едно от 97-ма, чудесно работещо и едно от 99-а с повредено въздушно (компресор и поне една възглавница...) но повече ми допада. Ако някой вече има опит в тази насока, ще съм безкрайно благодарен. Предварително благодаря на всички отзовали се!

Вто Яну 21, 2014 2:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Автомобил: Subaru SVX, Legacy, Justi, Scenic
Телефон: 0888012366
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
... и след като никой не се включи, да си отговоря сам! Да, има съвместимост (въпреки, че няколко човека ми казаха, че не става...). Поне предните възглавници са 1/1 с изключение на куплунга на кабела за контрол и управление, но едва ли е необходимо да изяснявам как проблема бе отстранен. Компресора също е еднакъв, но има разлика в закрепването и в цялостната организация на изпълнението, но в конкретния случай промяната бе лесна и всеки с достатъчно търпение и елементарно логическо мислене би се справил.
Пожелавам успех на всички, които не желаят да се разделят с въздушното си окачване!

Чет Апр 03, 2014 1:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема