Отговори на тема
 Влиза вода в купето - зад преден десен калник.... :( 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 104
Автомобил: Subaru Outback 2.5 XT '06
Рейтинг: 37
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, някой да е имал подобен проблем? След като измих преди време колата с водоструйка (включително подкалниците) се оказа, че си влиза отнякъде достатъчно вода за да напои кечето под мокета на пода. Изглежда като да влиза някде от ниско - не от горе откъм отвора на вентилатора на купето а някъде под колонката на предна дясна врата. Още не съм имал време да я разглобя за по-детайлен оглед. Махах преди време кората пред прозореца и механизма за чистачките и съм сигурен,че не е от там - тествах. Бях нарочил подкалника който беше счупен в задния си край на закрепването към калника и прага. Смених го със здрав и днес пак си имам блато.... :( :-~

Сря Ное 27, 2013 3:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега, има едни гумени тапи които затварят отворите където минават жилата и механиката от педалите. Такива отвори има на купето и от двете страни отпред и според дирекцията се запушват. Може някой да е изпаднал, вдигни я на стенд или мини на канал да погледнеш. :)

Сря Ное 27, 2013 4:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Благодаря, ще погледна и за това. надявам се утре вечер да имам възможност да я вкарам за оглед в гараж с канал.

Сря Ное 27, 2013 4:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, има една дупка под преден десен калник - около ф13-15.
Някъде зад мигача на калника е (ако има твоята).
При мен се чува като духа вятър от там как влиза въздух. Предполагам си успял да напръскаш под под-калника и е влязла вода.
Като разкоствах преди 2 лета я видях, но реших да не я затапвам - предполагам, че е за вентилация.

Сря Ное 27, 2013 5:55 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Успях да разгадая мистерията месеци по-късно. Оказа се, че е заради спуканото ми предно стъкло. Така я купих - има една "усмивка" в горния десен ъгъл която е стабилна и не се разширява понеже сие от край до край. Явно обаче около нея се е разлепило и с помощта на ужасните дъждове напоследък видях, че отвъре прогизва тапицерията на тавана точно където свършва кората на колконката между предното и страничното дясно стъкло. Та от там най-вероятно е капало.

Нед Апр 20, 2014 3:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема