Здравейте, колеги,
От миналата седмица съм горд притежател на едно Legacy H6 2004г.

И аз, както явно всички други нови собственици на тази модификация съм страшно доволен от колицата, колкото и да не съм я напъвал до момента поради липса на читави гуми, но вече съм й запланувал една разходка след като ми дойдат новите гуми и мисля, че тогава вече кефа ще бъде пълен.
Имам обаче едни бели кахъри, които бих искал да опиша тук като въпроси с надеждата някой да сподели нещо по тях, просто за да не откривам топлата вода.
Първото ми питане е свързано с информационния дисплей (имам вградена навигация) - дали има някакъв, макар и минимален шанс японците да са измислили някакъв ултра "секретен" метод за заключване на дисплея, защото към момента без значение дали автомобила е в движение или работи на място имам само работещи копчета под дисплея, но самия дисплей не реагира по никакъв начин? Ако пък се потвърдят съмненията ми за повреден дигитайзер или каквото там може да е причината за проблема може ли някой да ми препоръча човек или сервиз, където да отида и да ми го оправят? Не че напъвам да ползвам вградената навигация, ама до момента не мога да видя средния разход на автомобила, а и откровенно се дразня като пред мен има нещо неработещо

Другото ми питане отново е в подобна насока - някой дали е тествал да върже
този или подобен GROM и съответно да сподели впечатления? Това ми питане всъщност е породено от факта, че поразтърсих за някакви варианти за подмяна и се оказа, че защото при мен климатика е дигитален, а не с врътки съответно май няма да намеря някакъв афтърмаркет готов панел за централната конзола и респективно няма някакъв лесен начин за подмяна на фабричното аудио примерно с моето старо (един Pioneer DEH-6400BT, с който съм свикнал и ме задоволява напълно като функции и възпроизвеждане).
Благодаря предварително на отзовалите се, пък аз ще се постарая тия дни да кача някоя и друга снимка на лебеда