Отговори на тема
 Искам и аз легаси 
Автор Съобщение

Постове: 42
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги.Нов съм във форума но искам и аз да имам едро легаси.Решил сам какво да е 98г 2000 комби ....разбира се.Ще се кара на газ и как да се вдигне малко за което изчетох достатъчно и няма да задавам излишни въпроси. аз съм строител колата леко ще се товари да кажем 200-300 кг по 20-50км на ден,,,но при всяка почивка бягам на един питеен язовир за риба,но понеже е питеен и е забранен ми се налага да минавам по много интересни пътеки.ТА..... сега проблема .колата ми идва почти без пари приятел ми я кара от вън с негов автовоз ... но колата е с изгнила задница/ бомбета,подкалници,и под на багажника/въпросът ми е на някой налагала ли му се е да прави такава манипулация и колко му е излязла.Благодаря ви предварително.
Поздрави

Чет Окт 09, 2014 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
зависи какво разбираш под " без пари" :). Такова легаси на газ в БГ. за около 2000-2500лв. ще си намериш на газ :) прилично. за малко повече дори хубаво :good:

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Чет Окт 09, 2014 7:53 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
270евро до БГ написах приятел не познат колата е на ход без забележки без описаните от мен

Чет Окт 09, 2014 8:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 506
Автомобил: subaru legacy 2.0GL 97г.
Телефон: 0889855638
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Ако решиш да го вземаш имам и газова уредба и подложки за вдигане които продавам . Моята беше много изгнила и се отказах да я правя и я разпродавам на части . Моята беше същата само че 97 г . Ето темата за части и цени :

viewtopic.php?f=12&t=17390

https://www.facebook.com/remont.PC.GPS.GSM.obqvi/
http://niggaznature.bazar.bg

Пет Окт 10, 2014 3:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Колата вече пътува за Бургас мога и аз вече да кажа ,че имам Субаро. подробно ще опиша състоянието и какво и е правено и колко пари е излязло

Съб Окт 11, 2014 2:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема