Отговори на тема
 Сняг в купето 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Днес посред снега влязох в колата и видях между задния плафон - ако така се казва, това за осветлението, и задния шибидах сняг на тавана! А също на лявата част на предната седалка, но там откъде се е взел не знам, при положение че таванът над него беше сух. Заснеженото петно е на около 5 пръста от шибидаха и само от едната страна. Това нормално ли е? В тъмнината гледах и видях микроскопична точица на тавана отгоре, но не съм сигурен дали е на точното място и дали не е боклуче някакво, утре на светло ще разгледам по-подробно. Ако е това, как да го запуша... По уплътнението на шибидаха нямаше никаква влага или сняг. Досега веднъж я е валял сняг, но тогава не съм забелязал вътре да има. И при дъжд не е текло, макар че не е попадала под обилен такъв.

Пет Дек 26, 2014 11:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 144
Автомобил: Impreza 94, Forester 2.5 XT 6MT
Телефон: 0898865927
Рейтинг: 126
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Каква е вероятността снега по седалката да е попаднал върху нея докато си влизал в автомобила? За плафона идея си нямам от къде може да е :pardon:

Съб Дек 27, 2014 2:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Никаква, мина ми през ума, но аз се качих отзад отляво :D И за тавана си помислих да не съм си отъркал качулката, но е доста далеч, а и в началото веднага го видях. Ще видим днес, макар че може да се е разтопил...

Съб Дек 27, 2014 11:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Може би все пак е текло от шибидаха и после там е замръзнало в скреж.

Съб Дек 27, 2014 11:31 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема