|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
нужда от помощ, легаси 2000 125hp
| Автор |
Съобщение |
|
angelvt
Регистриран на: Чет Мар 21, 2013 6:24 am Постове: 19 Местоположение: Велико Търново
Автомобил: Subaru legacy GL 2.0
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте , тази сутрин след опит да запаля ми светна индикатора за имопбилайзера и в същото време премигваше check engine , та някакви идеи ?
|
|
|
|
| Чет Яну 08, 2015 9:29 am |
|
|
|
Vmax
|
angelvt написа: Здравейте , тази сутрин след опит да запаля ми светна индикатора за имопбилайзера и в същото време премигваше check engine , та някакви идеи ? Направи една самодиагностика да прочетеш коя грешка е записала и тогава ще има предположения и идеи
|
|
|
|
| Чет Яну 08, 2015 10:02 am |
|
|
|
deadman
|
|
Акумулаторът сменян ли е?
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Чет Яну 08, 2015 10:06 am |
|
|
|
iion
|
|
Нещо подобно ми се случи когато ми се беше измъкнал чипа на имобилайзъра от ключа след като го бях изпуснал - добре че го намерих после. Някакъв шанс нещо подобно при тебе да е станало, да си изпускал или удрял ключа?
_________________ Подозирам, че всичко е нарочно...
|
|
|
|
| Чет Яну 08, 2015 10:41 am |
|
|
|
angelvt
Регистриран на: Чет Мар 21, 2013 6:24 am Постове: 19 Местоположение: Велико Търново
Автомобил: Subaru legacy GL 2.0
Рейтинг: 0
|
|
Благодаря на всики колеги , след диагностика и нулиране на компютъра успях да запаля /единствента грешка беше "antena" ,каквото и да означава това / , най - вероятно колегата deadman ще се окаже прав , акумулатора не е много читав .
|
|
|
|
| Чет Яну 08, 2015 1:44 pm |
|
|
|
Vmax
|
angelvt написа: Благодаря на всики колеги , след диагностика и нулиране на компютъра успях да запаля /единствента грешка беше "antena" ,каквото и да означава това / , най - вероятно колегата deadman ще се окаже прав , акумулатора не е много читав . Трябва да ти изписва номера на грешката - не е зле да потърсиш по-добро тълкуване на въпросната грешка, за да не те изненада утре пак
|
|
|
|
| Чет Яну 08, 2015 2:23 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|