Отговори на тема
 Помощ за избор на Субару Легаси III 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

най-любезно бих искал да помоля за Вашите мнения - бих предпочел от личен опит, по следния въпрос, който ми предстои да решавам:

Избор на Субару Легаси, комби, години 2001-2004 - за по-ново няма пари (планирал съм си и известен ресурс за задължителните консумативи и ремонти, така, че по-високи години не мога да стигна).

Конкретно ме интересува:

1. Автоматична или ръчна ск.кутия - собствено предпочитам автоматична, като в случай, че някой е за автомат, нека да даде и малко инфо, къде ремонтират такива и колко струва, ако нещо се съсипе и следва да се възстановява.
2. Мотор – предпочитам 2,5, като един нормален баланс на мощност и разход, но ще бъда благодарен да споделите мнения и за 3.0 и 2.0 агрегатите.
Моля да споделите мнение за слаби и силни страни и опит за посочените двигатели, както и живо ме интересува - РАЗХОДИ по обслужване след закупуване - ремъци, масла, филтри, ролки и т.н. в някакви приблизителни общи суми - напр. 800,900,1 000 лв. и т.н., както и читави майстори и сервизи за марката и модела за гр.София - в смисъл хора, които знаят и могат!
3. Подробности по възможности за газифициране с ГИ.
4. Цялостно мнение за такъв автомобил, според мотора, в посочените години - возия, комфорт, безопасност, разход, поддръжка, евентуално магазини за части в гр.София.

Желая лек i успешен ден на всички

Пет Яну 09, 2015 10:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=1&t=15245

Пет Яну 09, 2015 10:40 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема