Отговори на тема
 Питане за задните възглавници... 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Днес ходих за пръв път до Владая, не бях стъпвал там. На отиване беше гадно, но на връщане съвсем, понеже нацелих повече от половината дупки, а и за капак половината път е по павиран "булевард". От тресенето ме заболя вратът, пък той е малко проблемен. Наскоро смениха предните амортисьори, друса по-малко, но пак е доста. Предното окачване е сменено с обикновено, каквото и да значи това. Ще ми се да пробвам как е с въздушните възглавници, които са останали отзад. Не съм ги пускал никога (веднъж случайно натиснах бутона, но ги спрях бързо), предният собственик ме посъветва да не ги ползвам.
Та ако включа само задните, колата ще може ли да върви (само за проба километърче-два), задницата ще се надигне идиотски? Ако се спукат какво ме чака после... :shock:

Нед Апр 12, 2015 11:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Щом нямаш предни, ще е.....хм смешно вирната задница, ако заминат... а те ще защото сега зора е в тях, сменяш с конвенционално или рециклаж за 600 лв.

Пон Апр 13, 2015 6:32 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема