Отговори на тема
 Задни амортисьори Легаси 99 комби - помощ 
Автор Съобщение

Постове: 6
Автомобил: subaru
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

имам следния скапан проблем ама все пак проблем - немога да си намеря задни амортисьори за Легаси. Преди години махнах въздуха и сложих нормално окачване, но дойде време за смяна. Предните ги уцелихме - излязоха си по номер на рама и си станаха отмах обаче задните - маке - нищо не става. По рама излизат но сложени на колата не седят - много по къси са и колата пада надолу - самата планка, на която стъпва пружината е с близо 5 сантиметра по-надолу на стъблото на новия амотисьор и гумите влизат в калника. ](*,) ](*,)

Пробвах и от Аутбек но там пък самия прът е по-дълъг - пак не е добре. С много мъка успях да възтановя номера на единия от задните - Кавява са а номера е на два реда като на първия е HG09 а от долу 20365AE060. По този номер излиза някаква Каява ама е същата като първите дето взех........честно казано не съм пробвал да я сменя да видя ще застане ли защото на вид са едни и същи с първите - по малки и къси от сегашните. :-~

Колата е 99 год. комби 2.5 и оригинално е с въздушно окачване.

Възможно е когато са ми сменяли окачването да са сложили и нови пружини от друг модел или кола. Ако пружините са по-дълги може и да станат с амортисьорите по рама. Проблема е че там дето ми ги сменяха сервиз вече няма. :-?

Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да помага. Предварително благодаря.

Съб Сеп 10, 2016 4:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 361
Автомобил: Land Cruiser J95 5VZ-FE
Рейтинг: 138
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Клик.

current - '00 Toyota Land Cruiser Prado J95 V6 3.4

Съб Сеп 10, 2016 7:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 255
Автомобил: Legacy III '99 SW 2.5L 156bhp AT
Телефон: 0885078788
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Търси амортисьори като използваш парт номера на старите амортисьори.
Аз имах същият проблем.

За капак пружините се оказаха доста слаби и като натоваря колата, клякат и вози по твърдо.

:beer:

Пон Сеп 12, 2016 2:59 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема